2017 design paket Insignia GS'nin halojen farları araca yakışmıyor. Farların ampüllerini değiştirmek istiyorum. Bu araçların uzun ve kısa far ampül tipi nedir? Kesme biçme olmadan led ampül kullanılabilir mi? Astra J sport sahibiyken halojen farlarıma Philips diamond vision kullanmıştım. O zaman için ledler çok yaygın değildi. Yeni insigniaya led taksam mercek olmadığından karşıdan geleni rahatsız eder mi? Önerileriniz bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni kasa Insignia için led aydınlatma?
Collapse
X
-
Mercek olmadiginda karsidan geleni rahatsiz etmez adamlar ona göre tasarlamislar ayni halojendeki gibi ayni hüzme ile isik yayiyor ben kullandim 4300Kelvin fakat buradaki kanunlar geregi cikartmak zorunda kaldim, zenon mantigi farkli öndeki araci rahatsiz eder. Bende ayrica bir takim var hic kullanmadim kutusunda soket H7 soket 6000Kelvin sizin arabaya uyarmi bilmiyorum.Benim arabamda hic sorunsuz yuvaya oturup kapagini kapatabilyordum bayagi bir kisaltmislar sogutmasini yataga oturan kisim ile sogutma fani bitimi 31mm hatta kapagi kapattiktan sonra yarim santim kadar daha mesafe kaliyor bosluk olarak linkte resimlerde gösteriyor zaten ,fakat yeni kasa insignialarin far yuvalari hakkinda bilgim yok eger eski kasa insignialarla ayni ise kisalar H7 ,uzunlar H1 sokettir dir.Ürün asagidaki linkte.
https://de.aliexpress.com/store/prod...3965552cc4iFkySon düzenleme: Bülent Yüksel; 29.03.2019, 20:05.
Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900
-
Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View PostMercek olmadiginda karsidan geleni rahatsiz etmez adamlar ona göre tasarlamislar ayni halojendeki gibi ayni hüzme ile isik yayiyor ben kullandim 4300Kelvin fakat buradaki kanunlar geregi cikartmak zorunda kaldim, zenon mantigi farkli öndeki araci rahatsiz eder. Bende ayrica bir takim var hic kullanmadim kutusunda soket H7 soket 6000Kelvin sizin arabaya uyarmi bilmiyorum.Benim arabamda hic sorunsuz yuvaya oturup kapagini kapatabilyordum bayagi bir kisaltmislar sogutmasini yataga oturan kisim ile sogutma fani bitimi 31mm hatta kapagi kapattiktan sonra yarim santim kadar daha mesafe kaliyor bosluk olarak linkte resimlerde gösteriyor zaten ,fakat yeni kasa insignialarin far yuvalari hakkinda bilgim yok eger eski kasa insignialarla ayni ise kisalar H7 ,uzunlar H1 sokettir dir.Ürün asagidaki linkte.
https://de.aliexpress.com/store/prod...3965552cc4iFky
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Postvalla led de olsa rahatsız ediyor, mercek yoksa sarı fara devam derim. Zaten beyaz yapınca aydınlatma da düşüyor.
Yorum
Yorum