Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EN POPÜLER NAVİGASYON SÜRÜMÜ HANGİSİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• EN POPÜLER NAVİGASYON SÜRÜMÜ HANGİSİ

merhaba arkadaşlar servisin yüklediği navigasyona göre neredeyse illerde dahi eksiklik var.harici navigasyon programı yükleyen oldumu acaba,yada ne yi tavsiye edersiniz teşekkürler wsh2 wsh2

Ynt: EN POPÜLER NAVİGASYON SÜRÜMÜ HANGİSİ

Şu an için en populer diye birşey yok 2209 modellerler gelenlerin üzerine güncellenmiş versiyon var ama aracınız 2010 ise zaten günceldir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

benim aracım 2010 C ama üzerindeki navigasyon aşırı yetersiz
      forumları 2-3 haftadır çok dikkatli takip edemedim ama dvd800 navigasyon cd sine ulaşabilenler olmuş sanıyorum?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Insignia DVD 800 Navigasyon Türkiye haritası 2010 güncelleme DVD' si tüm Opel servislerine gelmiş bulunmaktadır. Ancak, bu güncelleme de geçen seneden hazırlanmış olduğu için, özellikle İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlerle ilgili ciddi eksiklikleri mevcuttur. Bir önceki 2009 yazılımında eksik olan şehir haritalarının tamamlandığını gözlemleyebilirsiniz. Güncelleme DVD' lerinin Hollanda Navteq firmasından geldiğini, buradaki Navteq' le güncelleme ile ilgili hiçbir bağlantısı olmadığını öğrendim. Bu nedenle, cep telefonlarında bile an be an güncellenebilen navigasyon haritaları, Insignia' larımızdaki navigasyon güncellemeleri için Navteq' in insafına kalmış görünüyor. Edinidiğim bilgiye göre bir dahaki güncelleme DVD' si Mart 2011 tarihinden önce gelme ihtimali yokmuş. tmr

Yorum

Ankara OPİS'e gelen

DVD800 kutusunun üzerinde France 2009/2010
          CD500 kutusunun üzerinde Italy/Greece/Turkey 2009/2010

yazıyordu. Buradan anlaşılan DVD800 Fransa için üretilmiş ancak hem DVD800 hem de CD500de Türkçe dil desteği var.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

bendeki navigasyon türkçe ama çok zayıf..
            sadece genel hatları ile gösteriyor pek çok yeri..

Yorum

Kesinlikle yetersiz yolların çoğu yok yol dışında yazıyor ..Güncelleme yok ben 1 mayısta istanbul odakta bunu özellikle sordum yok malesef
              İnsignia Cosmo 1.6 T 180 Hp Şimşek Gri,DVD800-Afl,Flexride-İnfinity Ses Sistemi,Piano Black,Sunroof,Spor Yay..Sport Edition.

Yorum

Bu harita eksikligi konusunda pazarlamaci statüsündeki Opel`in sorumlu oldugunu düsünüyorum. Onca paraya karsilik verilen hizmet daha farkli olmali aslinda. Yillardir Tomtom yollarin tamamini bir sekilde güncelleyebiliyor. Navteq niye yapmasin degil mi?
                Opel Insignia Facelift 2.0 CDTi Sport, OPC Line Interieur, 163PS, 19" Jant, Atrazit, Sunroof, Otomatik Vites, Navi DVD900

Yorum

aynen ve canımı sıkıyor bu durum..
                  o kadar fark verip sadece renkli ekran olarak kullanmak hoş değil angry

Yorum

İşleniyor...
                  X