Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracım soğuktan marş almadı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracım soğuktan marş almadı

Aku zayıflamıs olabılır bu soguk havalarda aku zor tepkımeye gırdıgı ıcın genelde kıs oncesı kontrol ettrın dıolar

Yorum

değerli abilerim, şimdi bilmişlik gibi olmasın da dizel araçlarda dizel ön ısıtma sistemi var bildiğiniz üzere, bu çalıştırmak için hep beklen(mesi gereken)en bişey, sıcak havalarda biraz daha az bekleniyor ya da hiç beklenmiyor. şimdi hava soğuk olunca bir yerde okumuştum, dizel aracı kontak konumuna getirip biraz bekleyeceğiz, sonra kapatıp tekrar kontak konumuna getireceğiz... bunu bir kaç kez yaparak dizel ön ısıtma bi kaç kez çalışacak ki, çalışmak için gerekli sıcaklık elde edilsin... inşallah sorun yoktur, geçmiş olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        değerli abilerim, şimdi bilmişlik gibi olmasın da dizel araçlarda dizel ön ısıtma sistemi var bildiğiniz üzere, bu çalıştırmak için hep beklen(mesi gereken)en bişey, sıcak havalarda biraz daha az bekleniyor ya da hiç beklenmiyor. şimdi hava soğuk olunca bir yerde okumuştum, dizel aracı kontak konumuna getirip biraz bekleyeceğiz, sonra kapatıp tekrar kontak konumuna getireceğiz... bunu bir kaç kez yaparak dizel ön ısıtma bi kaç kez çalışacak ki, çalışmak için gerekli sıcaklık elde edilsin... inşallah sorun yoktur, geçmiş olsun...
        eyvallah.Sorun yok çok şükür ama yarın bidaha deneyecez bakalım bu arada aracımı 2011 ağustosda aldım inşallah akü bitmemiştir.

Yorum

yok bizim arkadaşta astra var cdti 2012 o da beklemediğiniz sürece marş almıyor, havalar soğuyunca tabi daha çok beklemek lazım

Yorum

2005 ten beri dizwl kullanırım böyle bir şey hiç olmadı
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

bende de benzer sorun 2-3 kez tekrarladı, gündelik ya da 3-4 günde bir çalıştırınca ilk marşta alıyor ancak araç en azından 1 hafta yattıktan sonra çalıştırmaya kalkınca marş epey bir süre basıyor ama sanki yakıt bitmiş gibi araç bir türlü almıyor ben de sorunun hortumlardaki yakıtın depoya geri kaçmasından ötürü olduğunu düşünmüştüm, aküde sorun olsa marş basmaması ya da zor basması gerek...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                2005 ten beri dizwl kullanırım böyle bir şey hiç olmadı
                abi teknoloji başa bela eski dizellerde böyle şeyler var mıydı ya

Yorum

Bende şuanda iş yerine geldim ve konuyu gördüm.Açıkcası şuanda seydişehirde hava -13 derece ve arkadaşım dizel astarasını tek marşta çalıştırdıhiç bir sıkıntı yok ve diğer arkadaşlarımızın araçlarıda gayet normal br şekilde çalıştı.lojman olduğu için herkes aynı anda evinden çıkıyor nerdeyse ve böyle bir sıkıntı hiç biri yaşamadı.bence aldığınız yakıttanda kaynaklı olabilir donma yapmış olabilir bir ihtimal.
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

sevgili dizel insigniacılar ( fatih abi facomx hariç ihihi )siz kapıları actıgınız anda araba sanırım kendini hazırlamak için içeriden motoru hazırlıyor çünkü bizim ısıtma ışıgını ben 5 sn fazla yandıgını görmedim bendeki diger dizel araçta hava bi sogusun 15 sn bile yanıyor seni seviyorum fatih abi bu arada haha
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Benimde 1.6 Turbo'da 2 gün evvel, Hız sabitleyici araba soğukken devreye girmedi. Beyaz ışık yeşile dönmedi. Isındıktan sonra devreye sokabildim.

Yorum

İşleniyor...
                      X