Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracım soğuktan marş almadı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracım soğuktan marş almadı

İyi akşamlar arkadaşlar.Bugun işe gitmek için aracıma bindim hava -5 dereceyi gösteriyordu.yaklaşık 15sn falan yarım kontak yaptım sonra marşa bastım ama aracım marş almadı.Birde kızdırma bujisi ışığı gibi bir şey varmı arabalarımızda ne zaman marşa basmamız gerektiğini ikaz edecek.

Ynt: Aracım soğuktan marş almadı

Bu arada söylemeyi unuttum aracım dizel

Yorum

Yanan lambaların sönmesini beklediniz mi? Bunu ışığı var benim bildigim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

evet bekledim hepsi normal sürelerinde yanıp söndüler ayrıca normal havalardakinden farklı bir uyarı ışığıda yanmadı

Yorum

Zigzag şeklinde bir lamba yanıyordu yanılmıyorsam sönmene kadar beklemek gerekir.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

öyle bir işaret cıkmadı şuan kullanma kılavuzuda yanımda değil ama ilk işim buna bakmak olacak.Yoksa kamyoncular gibi depo arac altında ateş yakmayayım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mukavemet
              öyle bir işaret cıkmadı şuan kullanma kılavuzuda yanımda değil ama ilk işim buna bakmak olacak.Yoksa kamyoncular gibi depo arac altında ateş yakmayayım
              başka kullanan kimsede böyle bir şikayet yok . Bence bir daha tekrarlamaz bile!

Yorum

bazı serilerde akü sorunu yaşandı muhtelenmen sizinde öyle bir durum var servise danışın garantiden akü değişebilir..
                F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mukavemet
                  İyi akşamlar arkadaşlar.Bugun işe gitmek için aracıma bindim hava -5 dereceyi gösteriyordu.yaklaşık 15sn falan yarım kontak yaptım sonra marşa bastım ama aracım marş almadı.Birde kızdırma bujisi ışığı gibi bir şey varmı arabalarımızda ne zaman marşa basmamız gerektiğini ikaz edecek.
                  bugün bende de oldu.. daha sonrada devir saati hep 1000 üzerindeydi. anlık tüketim 0.9 0.8 arası gidip gidip geldi.. servise uğrayacağım
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Nedir bu karadumcıların çektikleri haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Nedir bu karadumcıların çektikleri haha haha
                      diyene bak dünden karadumancı oldu
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

Yakiti saglam yerden aldiniz degil mi?
                        Bir arkadasim -28 derecede giderken yeni mondeo dizelini kaybetti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                          Yakiti saglam yerden aldiniz degil mi?
                          Bir arkadasim -28 derecede giderken yeni mondeo dizelini kaybetti
                          opet ,

[center]

Yorum

soğuk havalarda dizellerin çalışmada sorun yaşaması veya çok yakması normal.dizel motor benzine göre daha geç ısınıyor.yıllardır dizel araç kullanıyorum.buralarda eksilere pek düşmez hava ama traktörleri kışın çalıştırırken yarım kontak yapıp bujileri ısıtarak çalıştırıyoruz, dizel nissan pikap'ta da motor ışığı söndükten sonra marşa basıyorum hareket etmeden öncede el gazı gibi bi şey var onu çekiyorum bi müddet olduğu yerde motoru kızdırıyorum. opel'de ise göstergelerdeki ışıkların sönmesini bekleyerek marşa basıyorum yine biraz bekleyip öyle hareket ediyorum. pikap'ta 98 model hiç bi sorun yaşanmadı maşallah..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                              soğuk havalarda dizellerin çalışmada sorun yaşaması veya çok yakması normal.dizel motor benzine göre daha geç ısınıyor.yıllardır dizel araç kullanıyorum.buralarda eksilere pek düşmez hava ama traktörleri kışın çalıştırırken yarım kontak yapıp bujileri ısıtarak çalıştırıyoruz, dizel nissan pikap'ta da motor ışığı söndükten sonra marşa basıyorum hareket etmeden öncede el gazı gibi bi şey var onu çekiyorum bi müddet olduğu yerde motoru kızdırıyorum. opel'de ise göstergelerdeki ışıkların sönmesini bekleyerek marşa basıyorum yine biraz bekleyip öyle hareket ediyorum. pikap'ta 98 model hiç bi sorun yaşanmadı maşallah..
                              el gazı gibi olan şeyden bizdeki Renault flashda vardı jikleydi galiba ismide

Yorum

İşleniyor...
                              X