İyi akşamlar arkadaşlar.Bugun işe gitmek için aracıma bindim hava -5 dereceyi gösteriyordu.yaklaşık 15sn falan yarım kontak yaptım sonra marşa bastım ama aracım marş almadı.Birde kızdırma bujisi ışığı gibi bir şey varmı arabalarımızda ne zaman marşa basmamız gerektiğini ikaz edecek.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracım soğuktan marş almadı
Collapse
X
-
Ynt: Aracım soğuktan marş almadı
Zigzag şeklinde bir lamba yanıyordu yanılmıyorsam sönmene kadar beklemek gerekir.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mukavemetöyle bir işaret cıkmadı şuan kullanma kılavuzuda yanımda değil ama ilk işim buna bakmak olacak.Yoksa kamyoncular gibi depo arac altında ateş yakmayayım
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mukavemetİyi akşamlar arkadaşlar.Bugun işe gitmek için aracıma bindim hava -5 dereceyi gösteriyordu.yaklaşık 15sn falan yarım kontak yaptım sonra marşa bastım ama aracım marş almadı.Birde kızdırma bujisi ışığı gibi bir şey varmı arabalarımızda ne zaman marşa basmamız gerektiğini ikaz edecek.2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXNedir bu karadumcıların çektikleri haha haha2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairYakiti saglam yerden aldiniz degil mi?
Bir arkadasim -28 derecede giderken yeni mondeo dizelini kaybetti2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
soğuk havalarda dizellerin çalışmada sorun yaşaması veya çok yakması normal.dizel motor benzine göre daha geç ısınıyor.yıllardır dizel araç kullanıyorum.buralarda eksilere pek düşmez hava ama traktörleri kışın çalıştırırken yarım kontak yapıp bujileri ısıtarak çalıştırıyoruz, dizel nissan pikap'ta da motor ışığı söndükten sonra marşa basıyorum hareket etmeden öncede el gazı gibi bi şey var onu çekiyorum bi müddet olduğu yerde motoru kızdırıyorum. opel'de ise göstergelerdeki ışıkların sönmesini bekleyerek marşa basıyorum yine biraz bekleyip öyle hareket ediyorum. pikap'ta 98 model hiç bi sorun yaşanmadı maşallah..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cekYsoğuk havalarda dizellerin çalışmada sorun yaşaması veya çok yakması normal.dizel motor benzine göre daha geç ısınıyor.yıllardır dizel araç kullanıyorum.buralarda eksilere pek düşmez hava ama traktörleri kışın çalıştırırken yarım kontak yapıp bujileri ısıtarak çalıştırıyoruz, dizel nissan pikap'ta da motor ışığı söndükten sonra marşa basıyorum hareket etmeden öncede el gazı gibi bi şey var onu çekiyorum bi müddet olduğu yerde motoru kızdırıyorum. opel'de ise göstergelerdeki ışıkların sönmesini bekleyerek marşa basıyorum yine biraz bekleyip öyle hareket ediyorum. pikap'ta 98 model hiç bi sorun yaşanmadı maşallah..
Yorum
Yorum