Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çanakkalede yardımcı olacak var mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Çanakkalede yardımcı olacak var mı?

1.4t arac arıza yaptı turbo devreye girmiyor. En kısa sürede servise gidin uyarısı verdi ve hafif bi tekleme var eskişehirden geldim çanakkalaye burada yardımcı olacak var mı ?

Çanakkale'deyim yardımcı olmak isterim fakat burada sanayiye götüremezsiniz ben daha usta görmedim bu memlekette, yetkili servise gidin derim. Şimdiye kadar hiç gitmedim buradaki yetkili servise ama hiç olmazsa adı yetkili. Geçmiş olsun. Onun dışında bir ihtiyacınız olursa 0 532 696 92 80 numaram.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Geçmiş olsun
      Kalasik yöntemi denedinizmi Akünün kutup başını sökün takın sensör arızası sebebi ile bir problem yaşanıyorsa düzeltme ihtimali var.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Denemedim aküyü hiç ben çanakkalede 116. Jandarma komutanlığının ordayım arkadaşımın yemin töreninde burdan çıkıp küçük sanayi var karşısında ordan bi usta bulmaya çalışacağım artık en azından bilgisayarda arızaya bakılır akşam dönmem gerek nasıl olacak bilmiyorum

Yorum

Yolda giderken bi çiuff sesi geldi ondan sonra turbo devre dışı kaldı biraz gittikden sonra servise götürün uyarısı geldi

Yorum

Aracınızı turbocu birinin bakması lazım. Turboda zarar olup olmadığını anlar. Söküp bakacak. Ama bunu son çare olarak görün.
            @Murat
            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Ne yapmam gerekli hiç bilmiyorum turbo geçen hafta değiştirildi internetten aldım turboyu herhalde hata yaptık

Yorum

Turbo hortumlarıı kontrol ettiniz mi?

Yorum

Ivalla usta baktı hortumlarda birşey yoktu turbonun üstünden duman attıyor usta sökülüp bakılacak dedi valla şimdilik beklemedeyim

Yorum

Allah kolaylık versin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Allah razı olsun abi eskişehirde olsam gam yemem uzun yola çıktık güvenip oda birşey değil biri asker dahil olmak üzere 4 kişi bana bakıyor stresden çıldırıcam nerdeyse

Yorum

Geçmiş olsun, Pemar Oto iyidir tavsiye ederim. Yetkili Servis kapandı, Peugeot Başaran Plaza'da Peugeot bünyesinde devam ediyor.

Yorum

Valla turbo dağıtmış araç artık revizyonlu turbo taktırtmak zorunda kaldım bozuk turboyuda aldığım yeren kargolicam kontrol ediceklermiş ona göre birşeyler yapıcaklar

Yorum

Geçmiş olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Geçmiş olsun.
                              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                              X