selamun aleykum 2010 1.6 t cosmo aracim var gazdan ayagimi cekince vites degisince ğurrr ğuurr diye ses geliyor selonoid turbi valfina bakildi monifordun arkasindaki siyah donus kutusuna bakildi turbo hortumlarina tek tek bakildi turbo sokulup bakildi ama bir turlu cozemedik ses sorununu pcye attigimiz zman turbo hatasi ve oksijen sensor hatasi veriyor araca biraz yuklenince motor gucu azaltilti diyor cekisten dusuyor kapatip acinca duzeliyor ama ses hep var
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Turboda gurtlama sesi yardimci olursaniz.
Collapse
X
-
isinin ehli bi turbocuya gittim turboyu sokmeden usttunde kontrol etti turboda kesinlikle sorun yok dedi hatta turbonun ustunde wastage var onu ileri dogru ittirdi manuel moda alacam dedi aldi sesi kesti ama bu sekilde birakirsam araba yolda gitmez dedi bilgisayara baglayinca turbo hatasi ve lamba oksijen sensor hatasi veriyorr
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratip View PostYine bir lpg montajı hatası. Gidin iyi bir lpg ustası sisteminizi kontrol etsin. En iyi ihtimal ayarsız bir lpg sistemi sorunun kaynağı.
Yorum
-
Aracımda lpg vardı, lpg kaynaklı sorunları aracı benzinde kullanırken de yaşıyordum. Bununla ilgili konu açtım zaten. Ne zaman ki araçtan lpg yi komple söktürdüm, yaşadığım sorunlardan kurtuldum. O nedenle araçta lpg kaynaklı sorun varsa ve çözülmezse bu durum benzindeyken de yaşanabiliyor. O mantıkla bu şekilde cevap verildi size diye düşünüyorum.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: garaj.13 View PostArizayi cözdük basina ayni ses gelipte bi türlu bulamayan olursa telfon numaram 542 451 61 00 bu ararsiniz anlatirim uzun islem biraz.
Sorununuzu çözdüğünüze sevindim
Anlatması uzunda olsa çözümünuzu forumda paylasirsaniz seviniriz
Bilgi paylaştıkça artar.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 1
Yorum
-
hocam turbo sensorlerine takili borularinin yerleri degisti sorun yasayan arkdaslar telden aradigi zman detayli bi sekilde hangi boru nereye takilacak ne yapilacak diye anlatirim borularin isimlerini sensorlerin isimlerini bilmedigim icin yanlis yonlendimek istemem
Yorum
Yorum