Duyuru

Collapse
No announcement yet.

akü amper?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• akü amper?

Merhaba arkadaşlar , hayırlı bereketli haftalar.

Aküm iyice sinyal veriyordu değiş diye , zaman bulamadım vs. dün bitti tamamen .

2009 cosmo 2.0cdti 160hp kaç amper almalıyım. Üstündeki varta 74 amper yazıyor.

60 lık olur mu ? Dün sordum akü satan yerlere biri 60 diyor 72 ,74 80 herkes bir kafadan söylüyor bir şeyler, yardımlarınızı bekliyorum . Evde eski aracıma aldığım 60 lık var . 60 olur derseniz takacağım.

teşekkürler , iyi forumlar.

Çıkan akü orijinal ve 74 amper ise sizde aynı ayarlarda akü takın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

orjinal akü değil hocam, varta markasının 74 amper aküsü . peki düşük taksak ne olur hocam. Sıkıntı yaratır mı ?

Yorum

Düşük akü yetersiz kalabilir ama aracı çalıştırır daha fazla akım ihtiyacı olacağı için sürekli akü limitlerde çalışacak
        Araçta özel bir tesisat varmı müzik sistem gibi ?

Yorum

hiç birşey yok hocam stok araç. multimedia oynatıcılı teyp bile takmadım

Yorum

2.0 CDTI marş esnasında ciddi akım çeken bir araç; bu yüzden iyi bir akü almanız lazım.

Akünün sadece kapasitesi değil (60-74 A gibi), marş basma gücü ve soğuk marş basma gücü de önemlidir. Bu değer genelde akü kapasitesinin altında, daha ufak bir şekilde yazar. (580-640A gibi... )

Size tavsiyem hem kaliteli, hem de nispeten uygun fiyatı ile İnci Akü olacaktır, 72A'lik İnci akü 700A marşa basma gücü ile benim gördüğüm bu alanda en iyi akü.

Alacağınız akünün marş basma gücü 640 A ve üzeri olsun derim.

Yorum

Servisten aldığım bilgiye göre 70 lik olması lazım eğer 60 lık takarsan ve marş basma esnasında 540 en (Marş Basma Gücü (A-EN)) den yüksek ise sorun olmaz gibi ama marş motorunu zorlarmış akü ile motor arasındaki enerji transfer zamanın yüksel olması tavsiye edilenmiş 540 en düşük değer normali 650-700 olması lazım

İyi bir sürüş deneyimi yaşamak için akü sektörünün teknoloji öncüsü İnci Akü'nün sunduğu, Opel Insignia Akü model ve özelliklerine şimdi ulaşın.

Yorum

Dediğinize uyarak 60 lık düşük gelir benim de aklıma yattı. Varta satan arkadaşım var 74 lük takacak artık .

teşekkürler bilgiler için.

Yorum

İşleniyor...
                X