Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia alarm problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia alarm problemi

Merhaba arkadaşlar benim bir konuda yardıma ihtiyacım var aracım 2013 model insignia 1.6 t cosmo facelift modeli bugün başıma bir olay geldi aracımı sadece dış yıkama yaptırdım aradan yarım saat geçti aracımın alarmı çalmaya başladı kendi kendine devreye giriyor kumandadan kapıların kilidi ni açıyorum susmuyor aracı çalıştırıyorum yine susmuyor durup durup kendi kendine alarm çalıyır kutup başını söküp taktım anahtarlarımın pillerini değiştirdim ama çözülmedi bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim

Hoşgeldiniz, kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız seviniriz.

Alarm normalde iç mekanda hareket olursa ısrarla çalar ama sizinki elektronik sorun gibi görünüyor, servise gösterene kadar tavan aydınlatmasının oradaki tuştan iç mekan sensörünü kapatıp, kapıları tek sefer kilitleyerek idare edin derim.
    InsigniaTEAM

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

akü kutup başını söküp takacaksınız düzelecek.büyük ihtimal, lastik konum hatası, lastik belirlenemedi, yani araçtan sökülmüş olarak algılıyor. ayrıca vites bölümü ışıkları da yanmıordur muhtemelen. yazılımda muhtemel bir bug bu. akü kutup başını söküp 15 dak bekleyin. sonra takın. düzelecektir. benimde 2 yıl önce başıma geldi.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Benimde başıma geldi Esenboğa havaalanında, arkadaşların dediği gibi yaptım sorun kalmadı. Ayrıca vitesin ışıkları geri geldi.

Yorum

Ayni sorun 3.kez basima geldi opel değer de kalibrasyon yaptilar.tavsiye olarak ta ara sira mesela uzun yolda anahtari kol dayamanin ordaki yuvasinda birakarak kullanmami soylediler.

Yorum

Kumanda pilini değiştirdiyseniz ve sürücü kişiselleştiyor sekmesi açık ise eğer alarm çalar,her kumanda pili değişiminde anahtarı kalibre etmeniz gerekir klavuza bakın nasıl yapacağınız yazar etmedğiniz sürece her açılışta çalacaktır.

Yorum

İşleniyor...
              X