Arkadaşlar iyi günler.Aracım OPC. Şu sıralar araç yüksek hız ve devirde gaza bastığımda gaz kesiyor ve tekleme yapıyor.Buji ve ateşleme bobinlerini değiştirdim ancak değişen bir şey olmadı.Enjektör ve yakıt pompasına baktıracağım.Konu ile ilgili yardımlar hususunda değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Teknik Destek
Collapse
X
-
Buji ve bobinden olur bu arıza ama geçmediyse önce boğaz kelebeğini temizletin. Maf ve map sensörlerini temizletin, hava filtresine baktırın. Bunlardan da sonuç çıkmazsa depoya enjektör temizleyici kullanın ve bir süre devirli gazlayın. En sona enjektörlere baktırın. Enjektörleri sökme takma servislere ne hikmetse zor gelen bir iş. Sökmesi ve kontrol edilmesi gerçekten zor mu bu parçaların bilmiyorum..@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
-
Benim de SIDI motorla başıma gelmişti ama alt devirlerdeydi. Yüksek devirde kullanıp ne var ne yok yakıp bitirip yeni yakıt aldığımda bir daha yapmadı.
Sadettin Abi bir de ben temizliyiciyi çeyrek depo yakıta koymak gerek diye biliyorum. En azından dizelde öyle yapardım. Bu motora hiç yapmadım.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sadettin 50 View PostZaten ben de öyle yaptım. Şimdi önce enjektör temizliği yaptıracağım, olmazsa yakıt pompasını değiştireceğim.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum