İyi günler arkadaşlar. İnsignia 1.4 aracın Turbosu arıza yaptı, şuanki turbo fiyatları biraz pahalı geldi, biraz daha ucuza turbo bulmam mümkün mü?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1.4t arızası
Collapse
X
-
Ustalar yağ soğutucuyu değiştirirken açıp baktılar ve turboda çatlak olduğunu ve 1.4 şerde kronik olduğunu söylediler şuanda turbo devreye girmiyor şuanda turbo açılıp bakılmadı yüzde 90 değişecek dedikleri için baktırmadım. Araç 2012 model servis bakımlı değil. Servise baktırmak sizce faydalı olur mu?
Yorum
-
Benim önceki aracım 1.4t insignia idi. Bu araçlarda fabrikasyon birkaç sorun var onlar da basit ve hallolabilecek sorunlar, devirdaim su pompası gibi ancak turbo yok içinde. Ustama da sordum turbo arızası çok nadir ve zor dedi.
www.onlineyedekparca.com sitesinde arama kısmına insignia turbo yazın.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Valla dediğim gibi turboda çatlak var dediler hatta fotoğraf çekmişler ve gösterdiler ince bi çatlak vardı ama dediğenden bu yana 1 ay gibi bir süre geçti ve turbo sıkıntı çıkardı. Hiç bi şekilde uyarı hata vesaire vermedim gittiğimde ustalar kontrol etti turbo devreye girmiyor dediler. Ayrıca dediğiniz gibi devirdaimde sıkıntı çıkardıydı o değişti.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: semih.arıkan26 View Posthttps://www.onlineyedekparca.com/uru...-garrett-marka
Bu ürün astra insignia cruze diyor ama bu uygun mudur?
Linkteki turbo insignia 1.4t ve astra j lerde aynı yani doğru ürünü buldunuz. Çıkma turbo bulamaz iseniz ve mecburen sıfır almak zorunda kalırsanız telefon açıp şase no ile turbonun uyumunu sordurun. Kafanız da rahat eder.
Ayrıca tekrar ediyorum, 1.4t lerde turbo sorunu kronik değil çok nadir oluşan bir sorundur. Bunu size ısrar eden usta malını satmak için b.k atıyorsa çok ayıp etmiş..@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum