Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia B Standart Gövde ve OPC Gövde Arasında Yükseklik Farkı ve 1.5T Yakıt Tüketimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia B Standart Gövde ve OPC Gövde Arasında Yükseklik Farkı ve 1.5T Yakıt Tüketimi

Merhaba,
    Insignia B araç bakmaktayım.
    Birkaç benzinli ve OPC gövde paketi olan araba gödüm internette. OPC gövdeli araçlar ile ilgili daha kısa süspansiyon gibi bir bilgi okumuştum internette. Ayrıca resimlere bakınca standart donanıma göre yere daha yakın görünüyor. OPC paket malum istanbul yollarında nasıl bir durum sergiler. Kıyas götürmez belki ama Astra H aracımla bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Yüksekliği ve süspansiyonları hemen her yolda hiç sorun çıkarmadı. Bu arada iki ay sonra memlekete gideceğim. OPC gövde köy yolunda gider mi

İkinci olarak, forumda araştırdım ama pek rastlamadım. 2017 ve sonrasında olan 1.5T otomatik motor kullanıcısı var mı? Ortalama şehir içi tüketimi nedir?

İyi akşamlar herkese.

Opc gövdeli araçların %99 sonradan yapılmıştır
    orjinalde sport ile normal olanlar arasında yükseklik farkı vardır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Insignia B - şuan Grand Sport adıyla satılan son kasa oluyor.

Insignia A ilk kasa,
      Insignia A2 makyajlı kasa

OPC gövde dediğiniz eğer bodykitli arabaları söylüyorsanız Fatih abinin dediği gibi neredeyse hepsi sonradan yapılma, çok nadir orijinal OPC var.
      Bunun haricinde ilk kasada (Insignia A) Sport donanımlar diğerinden 10mm daha alçak şaseye sahipti,
      makyajlı kasada gelen (A2) Sport donanımların yükseklik farkı yok, OPC Line bodykit paketi belki biraz daha alçak gösteriyor olabilir.

Insignia Grand Sport (B) kasada ise alçak şase hiç yok diye biliyorum.

1.5T kullanıcısı vardı ama nickini hatırlamıyorum.
      InsigniaTEAM

Yorum

Şu anda baktığım ve konuda da bahsettiğim araç bu linkte.

Kesik direksiyon ve vites kulakcıkları orijinal OPC olduğunu gösteriyor sanırım doğru mu?

Yorum

Bu araç opc line denilen pakete sahip,yani marşpiyelleri ve ön arka difizörü ile spoyleri fabrika çıkışı i,normal exelence den farkları dışarıda bu,ve bu kasanın opc olanı yok sadece gsi si var onun gövde kiti farklı.
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Cevaplar için herkese teşekkürler.

Benzin motorun yakıtı hakkında tekrar sorayım, grand sport 1.5T benzinli motoru istanbul şehir içi kullanan var mı?

Yorum

İşleniyor...
            X