Selam arkadaşlar.Aracım 2009model insignia ve uzun süredir afl far arızası alıyorum.Aracımı ilk çalıştırdığımda yapmıyor fakat yola çıktığımda ve birkaç viraja girdiğimde hemen afl arızası veriyor ve uzun farları kullanıma kapatıyor.Şehir içinde pek sorun olmuyor ama uzun yollarda köye falan giderken karanlık ıssız yollarda baya sıkıntı bu durum,her sabah arızayla yola çıkmak ta ayrı bir moral bozuyor açıkçası.Bağzı çözümler denedim servise gitmek gibi.Opel çetaş ve Mar da yaptırdığım arıza tespitlerinde far motorlarının sıkıştığını ve arıza verdiğini söylediler.Çözüm olarak ise farların değişmesi gerektiğini,başka bir tamirin olamayacağını söylediler.İki farın fiyatı hepinizin bildiği gibi on bin tl leri bulabiliyor.Malum mercekli farmaad.Bu sorunla benimgibi karşılaşan varmı,ne gibiçözümlere ulaştınız merak ediyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Birde afl sistemi olmayan merceksiz boş farlar var.İnsignia nın boş modellerinde olan farlar.Onlardan taksam benim aracım kabul edermi acaba çalışırmı.O farlar daha ucuz ve açıkçası uzunlarım yansın yeter.Bu şekilde muayeneden de geçmem imkansız.Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AFL Farları arızası.Lütfen Yardım
Collapse
X
-
Servisler genellikle komple değişim öneriyorlar. Önceki konulara bakarsanız soruna sebep olan bir kaç parça var muhtemelen onlardan sadece biri arızalıdır. Sadece o parça çıkmacılardan vs. bulunabilir.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
-
Konu burda.süreci okuyun belki aynı şekilde çözülür.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tutkun66 View PostBence farlarını değiştirmek yerine manuelde kullan. O zaman uzun kısa yapabilirsin. Yani Aracın Far konumu AUTO da olmayacak. Farları sen manuel olarak acık konumda tutacaksın. ozaman arıza vermez uzun kısa yapabilirsin.insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
honda accord 2.4 Executive...
Yorum
-
benim farlarda her zaman değil ama arada sırada afl hatası veriyor. bunun nedeni acaba sol far bazen komple yanmıyor far açık kapatıyorum ondan sonra yanıyor bununla ilgili olabilir mi acaba bu afl arızası? yani ampulde ki bir sıkıntı bu hataya neden olabilir mi?insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xsalty_06 View Postbenim farlarda her zaman değil ama arada sırada afl hatası veriyor. bunun nedeni acaba sol far bazen komple yanmıyor far açık kapatıyorum ondan sonra yanıyor bununla ilgili olabilir mi acaba bu afl arızası? yani ampulde ki bir sıkıntı bu hataya neden olabilir mi?34 ST 579 '09 C180 Kompresor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratip View Post
Olur tabiinsignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xsalty_06 View Post
fakat afl arızası verdiğinde sol farda herhangi bir sıkıntı olmuyor yanıyor yani. sadece bazen ilk çalıştırdığım zaman sol far yanmıyor aç-kapadan sonra tekrar yanıyor bunu da çok sık yapmıyor.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tutkun66 View PostBence farlarını değiştirmek yerine manuelde kullan. O zaman uzun kısa yapabilirsin. Yani Aracın Far konumu AUTO da olmayacak. Farları sen manuel olarak acık konumda tutacaksın. ozaman arıza vermez uzun kısa yapabilirsin.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cem MERİÇ View Post
Dediğiniz gibi manuel e aldım farları ve 2 gündür afl arızası almıyorum. Birşey dikkatimi çekti afl sistemi ve followme de kapandı. Kapansın ama sorun değil uzunlarım çalışıyor ve arıza almadığım için çok mutluyum. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim,beni büyük bir masraftan kurtardınız.
- Beğenmeler 2
Yorum
Yorum