Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ufak bi tıklatma sonrası xenon far ve ampul değişimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ufak bi tıklatma sonrası xenon far ve ampul değişimi

Herkese selam, geçenlerde ufak bi kaza geçirdim sol ön far kırıldı. Yetkili serviste yapıldı aracım bugün de teslim aldım. Orjinal parçalar şase kodundan sorgulanıp takılmış. Fakat yeni takılan sol ampul sarı yanıyor eskisi ise beyaz. Tam tersi olması gerekmez mi yeni ampul beyaz yanması gerekir diye biliyordum.
    Acaba bu ampullerin raf ömrü falan var da bana eski mi denk geldi?
    Çok bariz fark var yenisi sarı eskisi beyaz yanıyor. Bu arada xenon beyni dahil değişti .

Ben beyaz olsun istiyordum şimdi ikisini de değiştirmem mi gerekecek?
    İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Tekrar baktım ilk açınca beyaz yanıyor ikiside sonra yeni takılan sarıya dönüyor.

Yorum

Eski ampülünüzün ömrünü doldurmaya başladığının bir göstergesi olabilir mi acaba? Tecrübeli arkadaşların cevabını ben de merak ettim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Merhaba,ömrü bitmeye başlayan önce sarıya sonra mor-pembe karışımı bir renge dönüyor.Bence servise gidip gösterin.Bu ne alaka bakmadınızmı hiç,Van kedisi gibi oldu arabam deyin.Malesef kibarlıktan hiçbir servis anlamıyor.

Yorum

Eski ampulunuz kaç kelvin yenisi kaç kelvin belki onlar uymuyo olabilir
          2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR

Yorum

Servise götüreceğim tekrar müsait olunca. Eski ampulde sorun yok beyaz yanıyor. Yeni ampul önce beyaz yanıyor 5 saniye sonra sapsarı oluyor halojen gibi. Servis değiştirmezse ikisini de photon ile değiştirmeyi düşünüyorum.
            Photon kullanan var mı aramızda iyi mi acaba?

Yorum

Servisi bir daha ziyaret etmeniz gerekiyor

Bu arada far için ne kadar yazdılar?
              Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View Post
                Servise götüreceğim tekrar müsait olunca. Eski ampulde sorun yok beyaz yanıyor. Yeni ampul önce beyaz yanıyor 5 saniye sonra sapsarı oluyor halojen gibi. Servis değiştirmezse ikisini de photon ile değiştirmeyi düşünüyorum.
                Photon kullanan var mı aramızda iyi mi acaba?
                Ben Photon Plaka lambası kullanıyorum,projektör gibi yanıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ertugrulh View Post
                  Servisi bir daha ziyaret etmeniz gerekiyor

Bu arada far için ne kadar yazdılar?
                  tamponu tamir etmeyip değiştirdiler,far, beyin ampul toplam 16 bin küsür çıktı. Ortalama bir kazada demek ki pert olacak

Yorum

Servise uğradım bugün, daha önce de böyle sorun oldu ama malesef bir şey yapamıyoruz dediler, Şaseden sorgulanıp takılan ampul diyorlar. Kutusundaki parça koduna baktım doğru ampul ama seri marka vs bişey değişti demekki. Eskisi xenon gibi yenisi clio farı gibi yanıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post

Ben Photon Plaka lambası kullanıyorum,projektör gibi yanıyor
                      Plakada bende kullanıyorum güzeller ama xenonu nasıl acaba. Bu şekilde kullanılacak gibi değiller ikisinide değiştirecem, orjinal alırsam saçma olacak gibi. Phlips osram photon bunlardan biri olacak galiba ama tecrübe eden varsa paylaşırsa sevinirim.

Yorum

İşleniyor...
                      X