arkadaşlar merhaba sağ hüzme far arızası diye yazı çıktı götürdüm her zamanki servisime(özel servis) beceremedi farın nerden su aldığını bile anlayamadılar far beyni ve ampul alıp işi hakkıyla yaptırabileceğim yer varsa yada bir fikri olan vara yardımcı olabilirmi. Yer izmir
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
far beyni arızası
Collapse
X
-
merhaba ,
Bu arıza AFL nin kronik arızasından birisidir , benim aracımda 1 günlük bu arıza yanıp ertesi gün arıza geçmekte ve far yanmakta. 3 ya da 4 sefer başıma geldi. Evvela sadece ampul değişerek bir deneyin yine yanmaz ise beyin olayına girersiniz. Sağlam tarafın ampulü ile deneme yapabilirsiniz.
Çok kişi AFL yi açmaktan imtina etmekte , tamirinden kaçmakta bilginiz olsun.
-
seloselo sağol yorumun için. Ampul değiştirmeyi denedik ama ampül çalışmadı beyin su almış ama dediğim gibi suyu nerden aldığını bulamadılar. beyin ve ampul alıp yaptırmam gerekiyor. Beyin ve ampül alıp yaptırmam gerekiyor. İzmirde yaptıran varsa yardımcı olursa seinirimDalyan Elektrik Paratoner Otom. Taah. San. Tic. LTd. Şti
2010 1,6 t cosmo Met. gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şino View Postseloselo sağol yorumun için. Ampul değiştirmeyi denedik ama ampül çalışmadı beyin su almış ama dediğim gibi suyu nerden aldığını bulamadılar. beyin ve ampul alıp yaptırmam gerekiyor. Beyin ve ampül alıp yaptırmam gerekiyor. İzmirde yaptıran varsa yardımcı olursa seinirim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: seloselo View Postmerhaba ,
Bu arıza AFL nin kronik arızasından birisidir , benim aracımda 1 günlük bu arıza yanıp ertesi gün arıza geçmekte ve far yanmakta. 3 ya da 4 sefer başıma geldi. Evvela sadece ampul değişerek bir deneyin yine yanmaz ise beyin olayına girersiniz. Sağlam tarafın ampulü ile deneme yapabilirsiniz.
Çok kişi AFL yi açmaktan imtina etmekte , tamirinden kaçmakta bilginiz olsun.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
Yorum