Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cebi kızdıran buji

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Cebi kızdıran buji

Araç soğukken marşta bi titreyince kızdırma bujilerine baktırayım dedim. Biri arızalı çıktı eleman abi 4 tane al almışken dedi. Baktım şöyle bi pahallı olmasada düşündüm şimdi ne gerek var çalışanları değiştirmeye diye neyse şaseden bi baktırdım 920tl dedim takım mı yok tanesi dedi neyse indirmli falan 800 e bir tane taktırdım ama bir tane daha gidici dedi servis. Yurtdışından almaya bakıyorum artık insaf ama bir buji 920 tl olur mu? Sensörünlü olunca kol gibi giriyor demek. Aynısından alan oldu mu yan sanayisi de yok
    gm 55590467

Geçmiş olsun.....

Yorum

2.0 CDTI kızdırma bujisini geçen sene 50 TL'ye değiştirmiştim. (Bosch marka, Ankara Başarı Opel Özel Servis'te.)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
        2.0 CDTI kızdırma bujisini geçen sene 50 TL'ye değiştirmiştim. (Bosch marka, Ankara Başarı Opel Özel Servis'te.)
        Normali o ama işte benim modele sensörlü uyuyormuş

Yorum

Hmm pardon ben "sensörlü" ifadesini atlamışım.

Yorum

Ne sensörü bu? arabanın modeli ve motoru neydi?
            InsigniaTEAM

Yorum

Bir Buji ne özellikli olursa olsun 1000 TL olmamalı bence ya yanlışlık var ya da başka birşey...

Geçmiş olsun.

Yorum

https://www.ebay.co.uk/p/4-X-Genuine...Plug/663321876 ebayde 4ü 500 lira bile değil
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

bu nasıl buji ya haha
                  InsigniaTEAM

Yorum

Valla ben de anlamadım. NE sensörü nasıl bir kızdırma bujisi tanesi bu kadar pahalı. 2.0 mı 1.6 mı araç yada bizim bilmediğimiz bir motor çeşidi mi var. 1.6 ların kızdırma bujileri orjinal GM 4 tanesi 500 TL ye alınabiliyor. 2.0 lar için olanlar ise daha da ucuz
                    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Pardon şimdi baktım sensörlü diye bir satış daha var ve fiyatı uçuk hakikaten
                      PSA 55590467 | Opel insignia 2.0 Dizel Sensörlü Isıtma Bujisi Orijinal, 5.959,04 TL. Bu ürünü kredi kartına taksit kolaylığı ile satın alabilirsiniz.

Ama bu sensörlü ne ola ki ben de merak ettim. Ne dersin Çağrı ???
                      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

bu mu acaba?

https://otomobilteknoloji.blogspot.c...-bujileri.html
                        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
                          Ne sensörü bu? arabanın modeli ve motoru neydi?
                          araç 2012 model 2.0 biturbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
                            Bence 1 tane fiyatı bu ilan başlığında uyanlıklık yapmış gibi yoksa alırım. Ali express kullandım geçen ilk defa parça geldi 12 günde bu buji işinide ordan halletmeyi düşünüyorum 43 dolar falan. Şunu tecrübe ettim orjinal yedek parçalarda Türkiye de bizi kazıklıyorlar.

Yorum

Kargo dahil 113 dolara 3 tane orjinalini aldım çinden 10 günde geldi genel bakımda taktırırım artık bu hafta. Keşke burda tekine 800tl bayılmasaydım acele etmişim araştırmadan.

Yorum

İşleniyor...
                              X