Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Koltuk Döşemelerini Söktürmek

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Koltuk Döşemelerini Söktürmek

Merhaba,
    Aracım bej döşemeli ve oldukça kirlenmiş durumda, sürekli çocuklar bindiği için hijyen açısından da içim rahat değil.
    Bir döşemecide komple döşemeleri (koltuk) söktürüp evde çamaşır makinesinde yıkasak; mümkün müdür? Komple döşemelerin sökülmesi zor bir iş mi? Döşemeci yaklaşık kaç para ister?
    Teşekkürler

Ben konuya değil ama konu bana yardımcı olacak.. (:
    Benim de şoför koltuğunun bel desteği yerinden çıkmış, arka cebe bastırdığı için kullamıyorum cebi. Servise sordum koltuğun yerinden sökülmesi gerek dediler ama bi çözüm bulursak güzel olur. Takipteyim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
      Merhaba,
      Aracım bej döşemeli ve oldukça kirlenmiş durumda, sürekli çocuklar bindiği için hijyen açısından da içim rahat değil.
      Bir döşemecide komple döşemeleri (koltuk) söktürüp evde çamaşır makinesinde yıkasak; mümkün müdür? Komple döşemelerin sökülmesi zor bir iş mi? Döşemeci yaklaşık kaç para ister?
      Teşekkürler
      Gayet güzel ve etkili temizlik maddeleri var. Öncelikle onu denemek daha mantıklı
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hocam onlar da sonuçta olan kiri koltuktan söküp almıyor, döşeme içine gömüyor. Eğer döşemeci yarım saatte söküp 50 lira alacaksa söktürüp yıkatmayı düşünüyorum; ancak 1-2 saat sürecek, 150-200 lira alacaksa dediğiniz gibi kimyasalları kullanacağım; bugüne kadar da böyle yaptım ancak artık yıkamak istiyorum.

Yorum

Hocam onlar da sonuçta olan kiri koltuktan söküp almıyor, döşeme içine gömüyor. Eğer döşemeci yarım saatte söküp 50 lira alacaksa söktürüp yıkatmayı düşünüyorum; ancak 1-2 saat sürecek, 150-200 lira alacaksa dediğiniz gibi kimyasalları kullanacağım; bugüne kadar da böyle yaptım ancak artık yıkamak istiyorum.
          Bence söküp yikamak cok tehlikeli olabilir, yikandiktan sonra büyük ihtimal cekme yapabilir yerine dikemeyebilirler zorla dikilse bile koltuk icersindeki süngerde kasma yapabilir veya dikis deliklerinde uzama yapabilir bence 1. sinif temizlik malzemesi ile güzelce biraz sulu temizleyin ve nemli birakin ki ,kir yumusasin iyice sonrasinda mutlaka bir hali yikama elektrik süpürgesi ile suyunu güzelce cekin derim, emin olun yikanmis gibi olur.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

hemen hemen her aracıma detaylı iç temizliği yaptırdım, bunlar içinde en iyisi ve kusursuz olanı basınçlı buharlı temizlik oldu, sizin söyleminiz de ''döşeme içine gömüyor'' dediğiniz sadece üst kısım temizliği yapar ve ilerleyen zamanlarda kusma yapar bu tip işlemler, eğer bulabiliyorsanız basınçlı buhar temizliği yapan firmalara yönelin, hijyen ve temizlik konusunda çok iyi bir makinedir, piyasada araç içindeki bakterilerin yok edilmesi için bir çok ürün var, kullanması kolaydır

Yorum

Biraz önce internetten buharlı temizlik konusuna baktım da bu işi yapan yer sayısı çok az. Geçmişte yapmış olan birisi de hiç tavsiye etmiyor, müşteri memnun kalmıyor sıkıntılı bir iş diyor ama bunu araç dış temizliği için yazmış. İç temizlik için yapan yer de yaptıran kişi de pek az. Ama üyelerimiz yaptırmış ve iyi diyorsa denenebilir diye düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakkan View Post
                Biraz önce internetten buharlı temizlik konusuna baktım da bu işi yapan yer sayısı çok az. Geçmişte yapmış olan birisi de hiç tavsiye etmiyor, müşteri memnun kalmıyor sıkıntılı bir iş diyor ama bunu araç dış temizliği için yazmış. İç temizlik için yapan yer de yaptıran kişi de pek az. Ama üyelerimiz yaptırmış ve iyi diyorsa denenebilir diye düşünüyorum.
                Üstün Alman Teknolojisi ile Üretilen Nano Teknoloji Ürünleri ve Hizmetleri - Otomobil Boya Koruma - Çizik Giderme İşlemleriBuhar Vakumlu Detaylı Temizlik

Yorum

Buharlı yıkama ile ilgili ben de olumsuz yorumlar okumuştum; özellikle tavanda sarkmalar oluştuğundan şikayet eden pek çok kullanıcı vardı. Üstelik fiyat listesine baktığımda 2018 için 550 lira gibi bir fiyat gördüm ki bana çok yüksek geldi; o paraya neredeyse iç döşemeler yenilenir.

Yorum

Buharlı yıkama ile ilgili ben de olumsuz yorumlar okumuştum; özellikle tavanda sarkmalar oluştuğundan şikayet eden pek çok kullanıcı vardı. Üstelik fiyat listesine baktığımda 2018 için 550 lira gibi bir fiyat gördüm ki bana çok yüksek geldi; o paraya neredeyse iç döşemeler yenilenir.

o fiyat biraz abartılı geldi bana, gecen yıl detaylı temizlikte (boya koruma 1 yıl garantili,motor koruma, iç detaylı temizlik, jant temizliği,ön cam su kaydırıcı, klima kanalları) 1000 tl idi. her zaman deriz ya ustayı bulmak....!
                    ben aracıma buharlı temizliği yaptırdığımda yarım saat içinde nemli yer kalmamıştı (kış ayı idi), ne bir yerde sarkma, ne bir yerde kusma problemi yaşamadım.

Yorum

İşleniyor...
                    X