Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA 1.6Turbo 2014 model GERİ GÖRÜŞ KAMERA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA 1.6Turbo 2014 model GERİ GÖRÜŞ KAMERA

Selamın aleyküm beyler

2014 model insignia R700 multimedya ekranım var yetkile servise gittim geri görüş kamerası için ekranın değişimi gerekiyomuş.ekranı değişmeden geri görüş kamerası taktırabilirmiyim ekstra olarak navigasyon apple carplay ekletmek mümkün mü yoksa yeni bir multimedya ekranı mı gerekli

yardımcı olursanız sevinirim.

Orjinal yazı sahibi: tunahan4141 View Post
    Selamın aleyküm beyler

2014 model insignia R700 multimedya ekranım var yetkile servise gittim geri görüş kamerası için ekranın değişimi gerekiyomuş.ekranı değişmeden geri görüş kamerası taktırabilirmiyim ekstra olarak navigasyon apple carplay ekletmek mümkün mü yoksa yeni bir multimedya ekranı mı gerekli

yardımcı olursanız sevinirim.
    Orjinal ekrana yansitamiyorlar galiba . Ben dikiz aynali olanindan taktim o sekilde kullaniyorum sizde öyle yapablirsiniz .

Yorum

Orijinal ekrana doğrudan takılması ile ilgili çalışmalarım var. Tamamladıktan sonra yayılayacağım. Henüz parça siparişlerimin gelmesini bekliyorum.

Mevcut durumda Android interface takılarak yapılabilir. 1500 tl civarı maliyet.
      Fikrin kadar varsın!

Yorum

İyi çalışmalar inşallah olumlu bir sonuça ulaşırsınız bizde aracımıza uygularız.

Yorum

İşleniyor...
        X