Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakıt ortalaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Fazla sıkıştırmadan ortalama bir kullanımda Ankara şehir içi 8 veya 8.5 lt arasında tüketimim oluyor.
    2014 Insignia Cosmo 1.6 SIDI AT 170hp. Başkent

Yorum

Hepimiz ayni durumdaymışız anlaşılan arkadaşlar sorma sebebim arkadasimdada 1.6 dizel mokka x var otomatik vites 5.1 lerde yakıyor o kadar ağırlık farkında yokk sanırım o yüzden çok gelmisti

Yorum

ben de 2.0 cdti 160hp var.
        şehir içi kullanımda hep yakın mesafe oldugu için malesef 11,5 dan aşağıda düşmüyorum hatta daha üstüne çıktıgım da oluyor.
        "insanlar arasında, insanlardan bir insan olmak"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ghostrider View Post
          ben de 2.0 cdti 160hp var.
          şehir içi kullanımda hep yakın mesafe oldugu için malesef 11,5 dan aşağıda düşmüyorum hatta daha üstüne çıktıgım da oluyor.

Kendim kullanırken 10 ile 9 rakamlarına yaklaşıyorum ama eşim ve kızım alınca çabuk toparlıyorlar. rakam hemen 11-12 lere çıkıyor.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mazlumas View Post
            Hepimiz ayni durumdaymışız anlaşılan arkadaşlar sorma sebebim arkadasimdada 1.6 dizel mokka x var otomatik vites 5.1 lerde yakıyor o kadar ağırlık farkında yokk sanırım o yüzden çok gelmisti
            Mokka X otomatik mi bilmiyorum ama motor ve şanzıman aynı ise mümkün değil. Ya motor farklı ya da otomatik vites değil.

1.6 CDTI Cosmo'ların düz viteslisi biliyorsunuzdur belki şehir içinde 2 litre daha az yakıyor. Şansıman çok ciddi etkili tüketimde...

Yorum

2016 Şubat çıkışlı otomatik 1.6 cdti... 42.000 km, de...Yakıt ortalaması..7.1...İstanbul içi..

Yorum

Mokka x arkadaşımda 1 yıldır ortalama benden sonra aldı km benden dusuk 5.1-5.5 arası sonuç veriyor hep oda otomatik hakan bey

Yorum

İşleniyor...
                X