Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracim yolda birden cekişten düstü???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracim yolda birden cekişten düstü???

arkadaslar aracim sehir halinde giderken birden cekisten dustu gaz yemedi 5 km.gittikden sonra bi an yine gazi aldi eski haline geldi sonra hemen yine dustu cekisten sebebi ne olabilir acil yorumlarinizi bekliyorum aracim 2010 1.6 turbo cosmo daha aracimda ayagimi gazdan cekince yukses seste turbodan bi gurultu geliyodu sanki turbi perfanesi bosa donuyormus bosluk varmis gibi ses acaba turbo mu kesti ne oldu ??

Öncelikle geçmiş olsun
    Bu tür güç kesmeleri genellikle Turbo hatası yada sensör hatası kaynaklı olur dahada ileri gidersek motor arızalarında çıkar

Mekanik farklı bir ses duyuyorsanız servise gidin ya kablo çıkmıştır yada dediğiniz gibi turbo kaliperleri kırmıştır ama bu çok nadir duyulan bir durum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Turbo hortumunda kaçak olabilir yada hortum yerinden çıkmış olabilir. Çok basınçlı bir sistem olduğu için ufak bir delik bile arabanın çekişini etkiliyor
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: garaj.13 View Post
        arkadaslar aracim sehir halinde giderken birden cekisten dustu gaz yemedi 5 km.gittikden sonra bi an yine gazi aldi eski haline geldi sonra hemen yine dustu cekisten sebebi ne olabilir acil yorumlarinizi bekliyorum aracim 2010 1.6 turbo cosmo daha aracimda ayagimi gazdan cekince yukses seste turbodan bi gurultu geliyodu sanki turbi perfanesi bosa donuyormus bosluk varmis gibi ses acaba turbo mu kesti ne oldu ??
        Merhaba geçmiş olsun.. Sonunun kaynağını buldunuz mı?

Yorum

İşleniyor...
        X