Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mazot basınç sensoru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Mazot basınç sensoru

2.0 cdti aracımda soğuk havada geç çalışmasından dolayı 4-5 marsta çalışmasından dolayı ustaya goturdum usta nin dediğine gore mazot basinc sensoru içine mazot almis değişmesi gerekli aracın geç çalışmasına neden oluyor ama bu parçanın sıfırı yok sıfır olarak mazot pompasıyla geliyor cikma bulursak da 750 tl civari diyor daha değiştiren yada başına gelen oldumu ne yapmak gerekir yada parca fiyatı nedir

Geçmiş olsun.
    Yeni bişey daha öğrendim. İnşallah en ekonomik yolla çözüm sağlarsınız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kdr_03 View Post
      2.0 cdti aracımda soğuk havada geç çalışmasından dolayı 4-5 marsta çalışmasından dolayı ustaya goturdum usta nin dediğine gore mazot basinc sensoru içine mazot almis değişmesi gerekli aracın geç çalışmasına neden oluyor ama bu parçanın sıfırı yok sıfır olarak mazot pompasıyla geliyor cikma bulursak da 750 tl civari diyor daha değiştiren yada başına gelen oldumu ne yapmak gerekir yada parca fiyatı nedir
      Aşağıda ki sitede original Bosch yakıt basınç sensörüne 480 TL diyor. Uyumlu araçlarda sizin motorda var. OEM kodlarıda yazıyor. Benim gördüğüm kadarıyla ayrı satılmakta. Benim tavsiyem ustaların dediklerine %100 güvenmeden bir araştırma yapmak. Misal usta sıfırı yok pompa ile beraber diyorsa ben olsam yetkili servisi arardım ve parça ismini veya aşağıda ki sitede yazan OEM kodunu vererek fiyat sorardım.

Link: https://goo.gl/C8xFyi
      Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Bosch dan aldım bende bugün 500 tl mal oldu gm nin çoğu parçası bosch da varmış öğrenmiş olduk

Yorum

İşleniyor...
        X