Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia p2188 ariza

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia p2188 ariza

Selamün aleyküm arkadaslar aracimda p2188 ariza kodu ve p172 cikiyor arac tam guce cikmiyor kasiliyor ve 5 bin devirde arac kendini kapatiyor bundan kurtulamiyorum map turbo basinc sensörü değisti oksijen sensöru ve maf sensorü temizlendi aracta lpg mevcut afr ayari yapildi hem benzinde hem lpg de ikisindede yapiyor bu durumu yardim ederseniz sevinirim

Hava debimetresini degistirdiniz mi rolantide calismasi nasil

Yorum

O degismedi sadece temizlik yapildi fisini soktufumuzde guc iyice azaliyor arac servise goturun yaziyor onu takiyoruz aracin gidisi biraz duzeliyor ama genede guclenmiyor arac ve p2188 arizasi veriyor biraz gittimi rolentide ibre cok az oynama yapiyor gaz tepkimesi azaliyor

Yorum

Debimetreyide degisin bence bendede ayni sorun vardi ariza lambasi yakiyordu arabada ne var ne yok degistirdim

Yorum

Isteksiz bir hizlanma var demi arabada kesik kesik

Yorum

Evet kesik kesik hizlaniuor mesela sikistirdimmi 5bin deviri gecmiyor arac

Yorum

Senjn arabada ne hata kodu veriyordu

Yorum

p2188 hata kodu verıyor ılk basta 0172 verdı sanırım oksıjen sensoru hatası sonrasında oksıjen sensorunu degıstırdım p2188e döndü

Yorum

gooogle a p2188 yazıp görsellerden aratırsan arızalı parçanın fotosunu gorebılırsın hava akıs debımetresı

Yorum

Su anda senin hava akis debimetresi degisince sorunlwrin cozuldumu kardesim

Yorum

Evet kardes

Yorum

Aracin arizasi hava debimetresi cikti parca degisti ayni zamanda devir saati oynamasinida sibop ayari yaptilar duzeldi

Yorum

Geçmiş olsun.
                          @Murat
                          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                          X