arkadaşlar bizim araçlardaki yağmur sensörü, araç ayarlarına girerek kullanıcı tarafından açılıp kapatılabiliyor. kapalı durumdayken motoru stop ettiğinizde silecekler hangi konumdaysa o konumda sabit kalıyo yani camın en dibine gelmiyo. benim araçta herhangi bir ayarla uğraşmamama rağmen sensör kendi kendine kapanmış ve silecekler camın ortasında kalıyodu. malatyadaki yetkili servis normal deyip geçiştirmişti ancak kahramanmaraştaki yetkili servis ayarlara girip eski haline getirdi. belki bir arkadaşın başına gelir de servisle ustayla uğraşmasın diye paylaşmak istedim. bilginize
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sileceklerin yukarıda asılı kalması
Collapse
X
-
Güzel bir uyarı, teşekkürler. Bu konuyla bağlantı olaraktan aklıma gelmişken sorayım: sileceği servis konumuna getirmek için yani silecekleri A sütununa paralel halde bırakmak için herhangi bir ayar var mıdır? Örneğin silecek motorunun oraya temizlemek veya sileceği değiştirmek için vs gibi bir durumda.
-
konuyla alakasız ama bir daha asla ama asla servisten silecek falan almam. birde 150 tl mi almışlardı son bakımda. bir cam bu kadar kötü silinir. çekbas fitili koysam yeminle daha iyi silerdi!!!. zıplayarak hareket etmesi de cabası. kaliteli silecek lastiklerini alıp öyle kullanacağım artık.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
bosch aerotwin silecekleri metheden cok, denemedim ama ihtiyacim olursa ilk tercihim o olacak. cunku birkez eski aracimda ucuz silecek almistim ve aracin on camini gorusumu engelleyecek kadar cizmisti, ben camdaki kir zannediyodum ama anlayana kadar da is isten gecmisti.OPC Line Sport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
bu çizmekte değil yani silmiyor. sıfır silecek camı öpmüyor ve zıplayarak gidiyor. ıslakken bile suyu yayıyor. en iyisi ucuz çözümler.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum