Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Koltuk Rahatsizligi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Koltuk Rahatsizligi

Merhabalar,

2 hafta oldu alali aracimi. Koltuga bir turlu alisamadim, belimi agritiyor.

o kadar ileri geri, asagi yukari, bel destegi ayari var, hafiza falan var ama bir turlu kendime uyan ayari denk getiremedim. Bel destegini en dusuk seviyeye getiriyorum, yine de rahatsiz ediyor. Arttiriyorum rahat edemiyorum yine de belim agriyor.

buna benzer sekilde koltuk ayarini tutturamayan var mi?

Opel'in birçok modeli artık AGR onaylı ergonomik koltuğa sahip, Insignia'dan da neredeyse herkes memnun. Sanırım eski arabanıza alıştığınızdan buna uyum sağlayamadınız
    InsigniaTEAM

Yorum

Aynen aliskanlik nedeni ile uyum sorunu yasiyorum. Alisirim umarim, aractan memnunum ama koltuk, direksiyon gibi noktalara henuz alisamadim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fetulu View Post
        Aynen aliskanlik nedeni ile uyum sorunu yasiyorum. Alisirim umarim, aractan memnunum ama koltuk, direksiyon gibi noktalara henuz alisamadim..
        Muhtemelen alışkanlık kaynaklı olabilir. ( veya kilo vs )
        Rahatlık konusunda ben çok beğendim. Hatta kullandıklarımdan en iyisi ( eski araçlarımdan , renault21, renault symbol, hyundai i20, nissan note, corolla vs)
        En uzunu bir günde 1500 km yol gittim biraz sırt terlemesi dışında bir rahatsızlık his etmedim.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Her arabanın koltuğunda rahat edemem hatta rahat değil isem arabayı almam. 1600 km ye yakın 1 günde yol yaptım geldiğim yere geri dön deseler geri dönerdim (1.90 80kg) bazen farklı marka araca binince 10 km eziyet geliyor. Bence biraz sürer alışmak kişiye göre fark ediyor kilo, boy, yaş faktörünü unutmayın keyifli sürüşler.
          1.6 SIDI

Yorum

Önce koltuğun ön tarafa yakınlık ayarını istediğiniz gibi yapın. Sonra koltuk yüksekliğini ayarlayın. Bunu yaparken tekrar ileri geri hareketlerle en ideal ayarınızı bulun.
            Sonra direksiyonu yukarı/aşağı ve ileri/geri ayarıyla kollarınızı rahat ettirecek şekildeki ideal ayarınızı bulun.
            Diklik ayarınızı tam yapın. Bu çok önemli. Bel desteğini en sona bırakın. Ben önceki insigniamdan yeni insigniama geçtiğimde ilk başta aynen sizin gibi oldum ancak bu dediklerimi sabırla yaparak ideal ayarımı buldum. Uğraşınca oluyor.
            @Murat
            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Aracımı ilk aldığım zaman doğru ayarı bulmam ve koltuğa alışmam iki haftamı aldı,ne ayarlar yaptım inanamazsınız ihihi
              Sonra ayarı tutturdum ve şuan sıkıntısız biniyorum.En uzun yol 850km yaptım,daha olsa giderdim.Aynı yolu Megane ile yaptığımda yatıp uzanacak yer arıyordum.Sabırla deneyin ve ayarı bulunca keyfine daha iyi varacaksınız.

Yorum

Trabzon - silifke , gidis dönüş, trabzon - çorum gidiş dönüş. Sadece sırt terlemesi. Araçlarımız uzun yol için yapılmış.
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                X