yeni nesil araçlarda kaybolmaz radyo kanaları. hafıza sistemi beyinde ki cpu pilinden besleniyor. bir nevi anakartın bios pilinin olması gibi.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Benzin göstergesi
Collapse
X
-
[QUOTE=selcuktuncer;n618893]yeni nesil araçlarda kaybolmaz radyo kanaları. hafıza sistemi beyinde ki cpu pilinden besleniyor. bir nevi anakartın bios pilinin olması gibi.[/QUOT
bende şaşırmıştım ama peki akünün "+" ya da "-" kutup başının çıkması fark eder mi?insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
honda accord 2.4 Executive...
Yorum
-
önce negatif yani - olanı sökmek daha güvenlidir. ama teoride enerji kesilmesinden sonra düzelmediyse bu yol sizin işinize yaramıyor demektir. peki mekanik olarak arızalı göstersede dijital ekranda kalan km yi doğru gösteriyor mu?1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postönce negatif yani - olanı sökmek daha güvenlidir. ama teoride enerji kesilmesinden sonra düzelmediyse bu yol sizin işinize yaramıyor demektir. peki mekanik olarak arızalı göstersede dijital ekranda kalan km yi doğru gösteriyor mu?insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
Yorum
-
o zaman mekanik bir problem yok. direk sensör bozuk ölçüm yapan benim tahminim.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Posto zaman mekanik bir problem yok. direk sensör bozuk ölçüm yapan benim tahminim.insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
Yorum
-
böyle bir arıza tanımı yapılmamışsa üretim aşamasında ki forumda bu tarz bir arıza koduna rastlamadım, göstermeyebilir.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postböyle bir arıza tanımı yapılmamışsa üretim aşamasında ki forumda bu tarz bir arıza koduna rastlamadım, göstermeyebilir.insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
Yorum
Yorum