Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Akü ile akü takviyesi yapmak

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
    Motosiklet aküsünden vazgeçtim, neden aklıma gelmedi bilmiyorum ama direk 70-74 ah'lik bir akü alıp eve koyacağım. Nasılsa şarj/bakım cihazı da var; onunla şarjını da yapıp yedek akü olarak bekleteceğim. Akülerimden biri bittiğinde evdeki aküyü takıp yola devam. Yani yedek akü olarak bir sonraki aküyü alacağım.
    Aynı benim kafamda biri daha.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Bizim araçlara "alçak akü" mü almak gerekiyor?

Şu aküyü almaya niyetlendim ama satıcı "Insignia için 82ah almanız gerekiyor" dedi :

Akü ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Oto akü çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Mesajlara geç cevap verdiği için size sormak istedim. Bahsettiği 82 ah akü de şu :

Akü ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Oto akü çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Yorum

Üşenmedim gittim araç üzerindeki aküyü ölçtüm, 27.5cm x 17.5cm x 19cm çıktı. Yani alçak aküye gerek yok, linkteki 72ah aküyü sipariş ettim. CCA değeri gayet iyi : 700A.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
          Üşenmedim gittim araç üzerindeki aküyü ölçtüm, 27.5cm x 17.5cm x 19cm çıktı. Yani alçak aküye gerek yok, linkteki 72ah aküyü sipariş ettim. CCA değeri gayet iyi : 700A.
          Güzel bir akü almışsınız. Güle güle kullanın. Araca takmadan önce şarj etmeyi/ettirmeyi unutmayın.
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post

Güzel bir akü almışsınız. Güle güle kullanın. Araca takmadan önce şarj etmeyi/ettirmeyi unutmayın.
            Teşekkürler; İnci Akü için hep olumlu şeyler duydum, bahsi geçen şarj cihazımla şarj ettikten sonra takacağım. Elimde 3 akü olunca; diğer aracımdaki aküyü de şarj etmek rahat olacak.

Yorum

Akü yuvaya tam uydu ancak akünün üstüne takılan plastik kapağın, ne işe yaradığını bilmediğim 2 ufacık sivri ayağını kırmak zorunda kaldım. Akünün üst tasarımıyla alakalı sanırım.

Yorum

İşleniyor...
              X