Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bagaj kapağı bağlantı yerindeki yay'dan gelen ses sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bagaj kapağı bağlantı yerindeki yay'dan gelen ses sorunu

Merhaba,

2016 İnsignia 1.6 cdti otomatik aracımın bagaj kapağının sağ kolunun girdiği yerde bagaj sertiliğini ayarlayan, içinde sünger olan yay ya da onun birleştiği yerden bozuk yolda giderken ve bagaj kapağını kapatırken "tırrrrrrrr" diye şiddetli başlayıp sonra azalarak biten derinden bir ses geliyor.

Garanti kapsamında servise götürdüm bulamadılar, ne hikmetse her gün ses yapan araç usta ile test sürüşüne çıktığımızda ne yaptıksak da ses yapmadı.

Sonrasında kafaya takıp kurcaladığımda yay ya da onun bağlantı yerinden geldiğinden emin oldum.

Bu sorun ile karşılaşan ve çözen var mıdır?

ilk defa duydum şahsen. canlı olarak dinlemek lazım
    InsigniaTEAM

Yorum

Hocam aslında sesi kaydettim ama mp3 yüklenmesine izin vermiyor forum,

dosya uzantısı değiştirerek iletebiliyorum gördüğüm kadarı ile sayfa kabul ediyor ama forum kurallarına aykırı bir iş de yapmak istemem. Başka bir öneriniz varsa iletebilirim.

Yorum

Video çekip youtube yükleyip link koyan arkadaşlar var. Uzun işlem mi denemedim ama güzel bir yöntem

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Sesi youtube'a ekledim, yorumlarsanız sevinirim;

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Yorum

Dün Ankara Opal'e götürdüm aracı, bagaj döşemesi komple söküldü. Sesi yapabilecek birşey bulamadık. Resimdeki yay bagajı tutuyor ve sertliğini ayarlıyor. Bagaj tam kapatılınca yay bayağı uzuyor ve bagaj koluna çok yaklaşıyor. Belki bagaj koluna salınım yaparak değebilir dedim. Yay'ın içinde 5-10cm kadar bir sünger var, sanırım bu salınım sesini gidermek için konulmuş. Yayın içinin benzer bir malzeme ile doldurulmasını istedim. Biraz sert bir süngeri içine doldurdu usta. Bir gündür ses gelmiyor, yayın içi dolduğundan bagaj kapağı biraz daha zor kapanıyor ama ses duymaktan iyidir.

Şimdilik sorun çözülmüş gibi, video'yu da kaldırdım.
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 1 photos.

Yorum

Sorunu ve çözümü kendisi bulan, servise yaptığı önerisi dinlenen insignia kullanıcısı..en iyisi..
              @Murat
              2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

sağolun Murat Bey, insan kafayı takınca çözülene kadar uğraşıyor

Yorum

İşleniyor...
                X