Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yol bilgisayari sorunu.!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yol bilgisayari sorunu.!!!

Iyi günler,

2013 1.6t 170bg sidi(makyajli kasa) aracim var.
    Yol bilgisayarini sürekli olarak "anlik tüketim" ekraninda kullaniyorum. Kimi zaman araci çaliştirdiğimda hiz ekraninda ya da genel km ekraninda açiyor. Takriben ayda 1 yapiyor bunu, kimi zaman haftada 1 de olabiliyor. Bilgiler silinmiyor fakat ekran değişmesinin sebebi nedir. Akü kontrolü yaptirdim, serviste yazilim vs kontrolü yapildi ama sikinti yok denildi.

aynı durum bendede oluyor sıkıntı etmiyorum, yazılımsal bir problemdir en büyük sorun bu olsun
    1.6 SIDI

Yorum

Sorun şimdilik küçük ama yarin kalkip da araç beyni bozulmuş değişmesi lazim falan derler, başimiza iş aliriz. Sorunu küçükken çözmek en iyisi... (;

Yorum

Aynı aracın 2014 modelini 1.5 yıldır kullanıyorum henüz böyle bir durumla karşılaşmadım. Ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor tabii. Benim aracın da çarpışma önleyici sistemi kapattığım halde 2 kez farklı zamanlarda devreye girerek beni korkuttu. Bazen araçlarımız saçmalıyor maalesef..
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

hocam benim tum degerler komple gidiyo, sadece anlik hiz gorunuyo. iki kez oldu simdiye kadar. bosverin cok takilmayin menunun bastan gelmesi olayina opel yapamiyor bu elektrik isini kabul etmek lazim
          OPC Line Sport

Yorum

İşleniyor...
          X