Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anahtar..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Anahtar..

Selamlar

Foruma yeni katıldım 2011 cosmo 2.0 cdti ile
    arac anahtarında 2 buton var normalde 2 butonlu mu yedek anahtari yok aracın serviste yenisi ne kadardır? Yada 3 butonlu dışardan anahtar yaptira bilir mıyız ankarada özel anahtar yapan tavsiye edebileceğiniz yer var mıdır?

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

Aracınız sedansa 3 buton var
    Aracınız hatchback ise 2 buton var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hoşbuldum ilginize teşekkür ederim sedan aracım ama 2 butonlu anahtarı var, 3 butonlu anahtar nerede yaptıra bilirim ? sadece yetkili servistemi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kdr_03 View Post
        hoşbuldum ilginize teşekkür ederim sedan aracım ama 2 butonlu anahtarı var, 3 butonlu anahtar nerede yaptıra bilirim ? sadece yetkili servistemi
        Anahtarınız iki butonlu ise sonradan değiştirilmiş demektir. Yetkili servislerde anahtar kodu ile İzmir'den sipariş ediliyor. Fakat dışarıda anahtarcılar da kabını değiştirmek suretiyle yapabiliyorlar
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Teşekkürler...

Yorum

arka camda silecek varsa sedan değildir. Hatchback'tir. HB araçlarda 2 buton var. Sedanlarda 3.
            1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
            2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
            3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
            4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
            5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
            6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

İşleniyor...
            X