Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 2.0 Turbo LPG Uyumu Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 2.0 Turbo LPG Uyumu Hakkında

Merhabalar;
    Arkadaşlar burada açtığım konuda belirttiğim üzere yeni bir insignia alma arefesindeyim.
    Bende 1.6 T Flexride Sport vardı satmıştım. Takrar Insignia almak istiyorum. 2.0 T ilanları (70.000 TL seviyelerinde) özellikleri ve bütçesi bakımından kriterlerime uyuyor. (kriterlerime uygun 1.6 T Cosmo araç bulamadım.) Tek sorunum yakıt kalıyor. Kullanan arkadaşlar; LPG konusunda bir şey yapmış mıydınız?
    2.0 T Insignia'ya LPG takılabiliyor mu? Uygunsa hangi marka model takılıyor? Bilgileriniz dahilinde cevaplarsanız sevinirim.
    2017 1.6 CDTI 136HP Excellence
    Flexride
    Parkgo
    Adaptive Cruze Control

Öncelikle şimdiden hayırlısı olsun. Bu konuda size tavsiyem Ahmet Nakbantoğlu bey ile iştişare yapmanız. Bende aracıma LPG uygulatmadan önce kendisi ile görüştüm ve onun danışmanlığında kiti taktırdım. Sonuçdan oldukça memnununum. LPG başlığı altında yazmıştım sürecimi. Kendisinin web sayfasını paylaşıyorum. İletişim bilgileri mevcut. Direk aklınızdakileri sorunuz, size tatmin edici cevaplar verecektir. http://lpgayari.com/iletisim/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hayabusa View Post
      Öncelikle şimdiden hayırlısı olsun. Bu konuda size tavsiyem Ahmet Nakbantoğlu bey ile iştişare yapmanız. Bende aracıma LPG uygulatmadan önce kendisi ile görüştüm ve onun danışmanlığında kiti taktırdım. Sonuçdan oldukça memnununum. LPG başlığı altında yazmıştım sürecimi. Kendisinin web sayfasını paylaşıyorum. İletişim bilgileri mevcut. Direk aklınızdakileri sorunuz, size tatmin edici cevaplar verecektir. http://lpgayari.com/iletisim/
      Merhaba;
      Cevabınız için teşekkürler. Lpg konusunda olmasa da AFR ayarı konusunda tecrübelerim var önceki araçlarımdan uzun süredir. Mesleğim gereği de belirttiğiniz web sitesinin hizmetinin benzeri olan AFR ayarı konusunda hizmet veren Türkiye'de 9 şubesi bulunan bir AFR ayarı web sitesi hazırlamıştım.

2.0 Turbo insignia için aslında olay tamamiyle kullanıcı tecrübesine eşdeğer. Yani LPG firmaları bağlarız diyorlar. Fakat kullanımda sorun çıkartacaktır. En önemli husus burada kullanan ve LPG dönüşümü işlemlerini yapan arkadaşlarımızın tecrübeleri olacaktır. Bu nedenle buradan destek almak istiyorum LPG firmalarından önce.
      2017 1.6 CDTI 136HP Excellence
      Flexride
      Parkgo
      Adaptive Cruze Control

Yorum

Ben size Ahmet Bey ile görüşün diye tavsiye etmemin kök nedeni, kendisi de sitemizin üyesi lpg dünyasında iş yapmasının sebebi de yine kendisinin geçmişte bir lpgzade olması . Size damdan düşmüş birinin tavsiyeleri lazım diye düşündüm. Bu konuda da oldukça dürüst size olur olmaz yada yaptıracaksanız şu markayı seçin vs diye tavsiyeleri olabilir.

Yorum

İşleniyor...
        X