Kıymetli kardeslerim öncelikle merhabalar derdim çok büyük lütfen Allah rizasi için bişey deyin de derman bulayım. çok yeniyim burada ilk yazım olacak. inşallah hata yapmadan anlatabilirim. Aracı aldığım da gaz ayarinda sorun var diyerek aldık yolda giderken bildiğiniz kerkinme yapiyodu gazda iken. Zamanla benzinde de ufaktan yaptığını gördüm. Ek olarak gösterge panelinde akü ışığı yaniyodu. Gitmedik usta bırakmadım akü ışığını söndüremediler beyinciye kadar gittik duzelmedi ama her biride değerler normal dedi en sonunda biraktim peşini. Gelelim kerkinme işine ilk çalıştığında bayilarak çalışıyordu özellikle gaza geçtiğinde. hareket halinde iken ozelliöze gazda bildiğiniz arabanin biyerini kırabilecek kadar sallıyor kesinti atesleme kesinti atesleme şekliyle araç kerkiniyor du. Gün gün büyüdü su eksiltmede yapti rampa cikarken cekmemeye ve yigilmayay basladi. Gitmedik ne usta ne servis bıraktım çözüm yok. Uzatmayacam en sonunda ustanın biri garanti vererek subaplar dedi actik gerçekten o çıktı üst kapakta ciddi deforme olmus yenisini aldık araci topladik trigerine kadar sıfırladık araç yine aynı ve bu gün onlara ek olarak araç gec çalışmaya da basladi. biliyorum sınavım ama bisey deyin be kardeslerim. Selametle kalın
..
..
Yorum