Evet arkadaşlar şimdi servisten aldım aracı konsolun altında bulunan kablolardan birinde kopukluk bulmuşlar önemli bişey değilmiş çok şükür ama arıza tespit ücreti 350 tl 27 tl kumanda pili değiştirmişler toplamda 410 tl ücret ödedim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Araba çalışmıyor yardımcı olur musunuz
Collapse
X
-
Teşekkürler yani pile 28 tl vermek biraz düşündürdü ama yinede önemli bir sorunun olmamasi iyi haber birde size bir sorum olacak aracım otomatik p den d 'ye geçmiyordu servise bıraktığımda nasıl çektiniz diye sordum vites telini çıkardık araçla çektik dediler inşallah p de iken zorlamamışlar dir
Yorum
-
Geçmiş olsun kullanıcı olmayan eskimeyen bir parça vs gibi bir durum fakat garanti bile olmasa bu tip şeylerden ücret almaları yersiz. Yaşasın müşteri memnuniyetsizliği. Akü ile ilgili sorun olduğunda araç ile verilen kaleme benzeyen plastik bir çubuk veriyorlar otomatik vitesin nikelajlı kısmını söküp oradaki bir bölgeye sokarak park kilidi açılıyor. Ek olarak boş vakitlerinizde kullanıcı klavuzunu okuyarak zor durumlarda kalmadan sıkıntılı bir durumdan kurtula bilirsiniz.1.6 SIDI
Yorum
Yorum