Arabamı çalıştırdım daha 5 metre gitmeden 1 kaç tane ışığın yanıp söndüğünü gordum durdun park a aldım araç çalışır haldeyken tekrer d moduna takmak istedim vites değiştiremedim motor arıza ışığı lastik basınç ışığı abs ışıkları yandı stop ettim ve tekrar çalıştırmak istedim elektrik gelmedi camlar kapılar kumanda hiç bir şey çalışmıyor şu an ne olabilir bilgisi olan var mı ? Aracın 2015 1.6 cdti insignia
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Araba çalışmıyor yardımcı olur musunuz
Collapse
X
-
Arkadaşlar aracı ustaya gösterdim bilgisyara bağlayamadı bozukmus sorunu göremedik yarın bakıcaz ama aku ile ilgili sigorta ile ilgili bir problem değil aracın teybi kliması koltuğu elektrik var ama gösterge çalışmıyor aracın start tuşuna basınca hiç bir değişiklik yok sanki araba kapalı gibi kumanda bilr çalışmıyor sanki bi nevi araba kendini kilitledi motoru çalıştırmak için elektrik vermiyo kisitliyo gibi sinyaller farlar klakson hiç biri çalışmıyor şu an acaba beyinde bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum bide direksiyon kolonu diye bi arıza veriyo ilk defa gordum onu umarım masraf çıkarmaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Buraksyhn View PostArkadaşlar aracı ustaya gösterdim bilgisyara bağlayamadı bozukmus sorunu göremedik yarın bakıcaz ama aku ile ilgili sigorta ile ilgili bir problem değil aracın teybi kliması koltuğu elektrik var ama gösterge çalışmıyor aracın start tuşuna basınca hiç bir değişiklik yok sanki araba kapalı gibi kumanda bilr çalışmıyor sanki bi nevi araba kendini kilitledi motoru çalıştırmak için elektrik vermiyo kisitliyo gibi sinyaller farlar klakson hiç biri çalışmıyor şu an acaba beyinde bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum bide direksiyon kolonu diye bi arıza veriyo ilk defa gordum onu umarım masraf çıkarmaz34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Buraksyhn View PostArkadaşlar aracı ustaya gösterdim bilgisyara bağlayamadı bozukmus sorunu göremedik yarın bakıcaz ama aku ile ilgili sigorta ile ilgili bir problem değil aracın teybi kliması koltuğu elektrik var ama gösterge çalışmıyor aracın start tuşuna basınca hiç bir değişiklik yok sanki araba kapalı gibi kumanda bilr çalışmıyor sanki bi nevi araba kendini kilitledi motoru çalıştırmak için elektrik vermiyo kisitliyo gibi sinyaller farlar klakson hiç biri çalışmıyor şu an acaba beyinde bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum bide direksiyon kolonu diye bi arıza veriyo ilk defa gordum onu umarım masraf çıkarmaz@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Arkadaşlar akü de sıkıntı olsa teyibe koltuğa da elektiriğin gelmemesi lazım değil mi ? Yol bilgisiyarindada elektrik var ama parlaklığı çok az telefonun parlaklığını en aza indirmiş gibi birşey bendeki ve direksiyon kolonu kilidi uyarısı veriyor
Yorum
-
Marş anında aküden fazla akım çekilir ilk marşta sorun olupta akü voltajını kontrol eden sistem tekrar akudeki krıtik durum yüzünden güvenli moda almış olabilir. Araç içi aksesuarlar marş kadar çok akım çekmez aküden o yüzden onlar çalışıyor olabilir. Bazen akünün içindeki kutuplar arasında atkı yada kuşak denen kalın bağlantılar kopabiliyor aynı durum olabiliyor ki başıma geldi hiç bir sıkıntı yokken sabah start da akü gitti ve araç marş basma ile birlikte voltaj gitti geldi arka arkaya, sonra düzelir gibi oldu tekrar denedim bu seferde tık yok ama diğer herşey çalışır gibi yaptı. Aynı durum olacak değil tabi.1.6 SIDI
Yorum
Yorum