Herkese selamlar , aracın su sızıntısını kestikten sonra araca musluk suyu ekledim , antifiriz koyacağım , bizim araçlarda hangi renk , hangi marka ve hangi oranlarda kullanılması uygun olur , malumunuz sıvının motor parçaları ile tepkime vermeyecek seviyede uygun olması gerekmektedir ,çok hassass bir iş olduğunu farkettim , farklı renkte antifiriz koyupta contaları eriten , radyatörü delen başına olmadık iş gelen onlarca insan var , aracın içinde orjinal kırmızı antifiriz vardı , hangi marka uygun olur , 1:1 oranı yeterli midir? Diğer husus klimadan çıkan su var 10 litre kadar onu karıştırıp koymayı planlıyorum , bu konuda yorumu fikri olan varsa yazarsa sevinirim . . .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Antifiriz Hakkında Yardım
Collapse
X
-
Merhaba, araçlarımız yaklaşık 6,5 lt soğutma sıvısı alıyor. Petrol ofisi kırmızı antifreeze uygun. 3 litrelik ambalajda alıp döktükten sonra üstünü kireçsiz temiz suyla tamamlayabilirsiniz. Klima suyu konulabilir kolay gelsin...Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
+DVD 800 Navi
+19" Jant
+Prins Vsı 1.0
-
Orjinal yazı sahibi: engin.aygun View PostHerkese selamlar , aracın su sızıntısını kestikten sonra araca musluk suyu ekledim , antifiriz koyacağım , bizim araçlarda hangi renk , hangi marka ve hangi oranlarda kullanılması uygun olur , malumunuz sıvının motor parçaları ile tepkime vermeyecek seviyede uygun olması gerekmektedir ,çok hassass bir iş olduğunu farkettim , farklı renkte antifiriz koyupta contaları eriten , radyatörü delen başına olmadık iş gelen onlarca insan var , aracın içinde orjinal kırmızı antifiriz vardı , hangi marka uygun olur , 1:1 oranı yeterli midir? Diğer husus klimadan çıkan su var 10 litre kadar onu karıştırıp koymayı planlıyorum , bu konuda yorumu fikri olan varsa yazarsa sevinirim . . .2004 passat B5.4 1.6 +Lpg 102 Hp gümüş gri
2010 insignia 1.6T Cosmo Beyaz 170 Hp
Yüksek Makine Mühendisi
Tübitak Proje Asistanı
Havacılık ve Uzay Mühendisliği Y.L
PIC +Arm gömülü sistem tasarım uzmanı
Havacılık Tutkunu
RC model uçak tutkunu
Yorum
Yorum