Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antifiriz Hakkında Yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Antifiriz Hakkında Yardım

Herkese selamlar , aracın su sızıntısını kestikten sonra araca musluk suyu ekledim , antifiriz koyacağım , bizim araçlarda hangi renk , hangi marka ve hangi oranlarda kullanılması uygun olur , malumunuz sıvının motor parçaları ile tepkime vermeyecek seviyede uygun olması gerekmektedir ,çok hassass bir iş olduğunu farkettim , farklı renkte antifiriz koyupta contaları eriten , radyatörü delen başına olmadık iş gelen onlarca insan var , aracın içinde orjinal kırmızı antifiriz vardı , hangi marka uygun olur , 1:1 oranı yeterli midir? Diğer husus klimadan çıkan su var 10 litre kadar onu karıştırıp koymayı planlıyorum , bu konuda yorumu fikri olan varsa yazarsa sevinirim . . .

2004 passat B5.4 1.6 +Lpg 102 Hp gümüş gri
    2010 insignia 1.6T Cosmo Beyaz 170 Hp

Yüksek Makine Mühendisi
    Tübitak Proje Asistanı
    Havacılık ve Uzay Mühendisliği Y.L
    PIC +Arm gömülü sistem tasarım uzmanı
    Havacılık Tutkunu
    RC model uçak tutkunu

Merhaba, araçlarımız yaklaşık 6,5 lt soğutma sıvısı alıyor. Petrol ofisi kırmızı antifreeze uygun. 3 litrelik ambalajda alıp döktükten sonra üstünü kireçsiz temiz suyla tamamlayabilirsiniz. Klima suyu konulabilir kolay gelsin...
    Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
    +DVD 800 Navi
    +19" Jant
    +Prins Vsı 1.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: engin.aygun View Post
      Herkese selamlar , aracın su sızıntısını kestikten sonra araca musluk suyu ekledim , antifiriz koyacağım , bizim araçlarda hangi renk , hangi marka ve hangi oranlarda kullanılması uygun olur , malumunuz sıvının motor parçaları ile tepkime vermeyecek seviyede uygun olması gerekmektedir ,çok hassass bir iş olduğunu farkettim , farklı renkte antifiriz koyupta contaları eriten , radyatörü delen başına olmadık iş gelen onlarca insan var , aracın içinde orjinal kırmızı antifiriz vardı , hangi marka uygun olur , 1:1 oranı yeterli midir? Diğer husus klimadan çıkan su var 10 litre kadar onu karıştırıp koymayı planlıyorum , bu konuda yorumu fikri olan varsa yazarsa sevinirim . . .
      sağol sef , aracın içinde 3 litre kadar su sürwkli kalıyor sanırım radyatör alt musluktan boşaltsak bile 3 lt den fazlasını boşaltamıyor ,antifirizi ykardan döktüm tam 3 lt aldı, atifiriz sorası plastik termostat gövdesinde sızıtı olduğınu farkettim, şimdi ona kafa yoruyorum , süreklisu eksiltiyor, en kısa sürede servis yolu göründügaliba bize . . .
      2004 passat B5.4 1.6 +Lpg 102 Hp gümüş gri
      2010 insignia 1.6T Cosmo Beyaz 170 Hp

Yüksek Makine Mühendisi
      Tübitak Proje Asistanı
      Havacılık ve Uzay Mühendisliği Y.L
      PIC +Arm gömülü sistem tasarım uzmanı
      Havacılık Tutkunu
      RC model uçak tutkunu

Yorum

İşleniyor...
      X