Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Seyir halinde gelen gıcırtı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Seyir halinde gelen gıcırtı

Sevgili dostlar merhaba,

Bir süredir özellikle düşük devir ve 1. 2. Viteste firene basmadan aracin arka tarafından gıcırtı duyuyorum. Porya sesi gibi ama anlamda veremedim. Duz bozuk yol farketmiyor. Ses o kadar net duyuluyorki başta yanımdan gecdn motosikletlerden geliyor saniyordun. Arac 2016 model dizel otomatik.

ayni durumu yasiyorum bende hocam. balatanin bitmesine bagliyorum ama egzos gibi de geliyo. anlamsiz kisa suren bi ses
    OPC Line Sport

Yorum

Benim bakatalar yeni. Arac 60 binde ama frene basmadan bu ses geliyor disklerin durumuda iyi egilme falan yok. Yani araci aldim alali bitmedi gitti bu trim sesleri 4 oldu bu farkli nedenlerden aldığım ses. Surucu koltuğu arada tikir tikir ses çıkarıyor o zaten apayri dert

Yorum

surucu koltugunun sokulup altinin beslenmesi gerekiyo. forumda konusu vardi, kronik bi problem. diger motosiklet calismasina benzeyen ses benim de canimi sıkıyo. surekli yapmadigi icin de cozumu zor olacak diye dusunuyorum.
        OPC Line Sport

Yorum

Aracımın servis bakımı gelmişti, servise bazı ses ve durumlardan şikayet ettiğimde tümünün Normal! olduğu bilgisi verildi.

Arkadan sürekli bir vınlama sesi geliyor; yakıt pompası sesi, normal !
          İlkj çalıştırma sırasında marşı biraz uzun basıyor; ilk basmada araç soğuk olabilir mantığıyla fazla basıyor, normal !
          Araçtan hareket halinde (sizlerin de şikayet ettiği gibi) daha önce olmayan! sesler geliyor; arka balatalar yeni değişti, ondandır, normal !

Araçların orası, burası ses dolu ama nasıl oluyorsa hepsi normal. Başka arabaya binmemiş olsak tüm arabalar böyledir diye düşünerek normal diyeceğiz herhalde !

Umarım yeni Genel Müdürle birlikte servisler de kendilerine bir çeki düzen verir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
            surucu koltugunun sokulup altinin beslenmesi gerekiyo. forumda konusu vardi, kronik bi problem. diger motosiklet calismasina benzeyen ses benim de canimi sıkıyo. surekli yapmadigi icin de cozumu zor olacak diye dusunuyorum.
            Surucu koltugu sorununu forumda arasrirdim. Benim sorunun aynisi. Servis garanti kapsaminda dislileri değiştirdi 3 kez vidalar baglantilar elden gecti ama cozulmemisti. Buradaki yazilar cok mantikli kesinlikle karoser bağıntısı na bakmak lazım.

Yorum

İşleniyor...
            X