Duyuru

Collapse
No announcement yet.

anlik metal sesleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• anlik metal sesleri

arkadaslar uzun suredir cozmeye calistigim bir ses var aracta, arastirdim bekledim denedim cozemedim bi turlu. camlar acikken 30-50 km hizlarda ozellikle bozuk yollarda aracin sol tarafindan geldigini dusundugum metalin birbirine surtme sesi gibi bir ses duyuluyor. 2 3 saniye yapip kesiliyo hemen ses. belki yuksek hizlarda da yapiliyo duyulmuyo. dun ses yaptigi ayni yolda bir daha ayni devir ayni hizda gectim bu defa ses yapmadi. servisin cok bir cozum bulacagini sanmiyorum. balatalarin bitmesiyle ilgili olabilir mi? ozellikle bunu merak ediyorum, balata degisiminden once buna benzer ses duyan arkadasimiz var midir?
    OPC Line Sport

bu arada arac 2016 1.6 cdti sport.
    OPC Line Sport

Yorum

Büyük ihtimal o ses fren balata pimlerinden geliyor. Orjinal balata kullanılmadığı zaman bir süre sonra ses yapmaya başlıyor. Bahsettiğiniz bu ses olabilir.
      @Murat
      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
        Büyük ihtimal o ses fren balata pimlerinden geliyor. Orjinal balata kullanılmadığı zaman bir süre sonra ses yapmaya başlıyor. Bahsettiğiniz bu ses olabilir.
        henuz ilk balatalari aracin, 24 bin kmde. ancak balatalar bitmis denildi, degistirmeye firsatim olmadi. servise goturmusken bu arizanin sebebi balata degilse ona da baksinlar diye sormustum.
        OPC Line Sport

Yorum

Balata ses yapar, o seslerde bittiğinin göstergesi
          InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
          X