Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pert oldu araç

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Pert oldu araç

Köpeğe çarpmam sonucu araç pert kararı aldılar 70 bin civarı servis ön hasar çıkardı araç bedeli için sigorta şirketi düşük rakamlar veriyorlar 76 bin verdiler itiraz yaptım artırma yapmadılar ne yapabiliriz başka çözüm olayı var mı acaba
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.

Araç bu arada 2.0 dizel edition elegance 2013 makyajlı kasa

Yorum

Çok geçmiş olsun... Allah beterinden korusun.....

Yorum

Geçmiş olsun. Can kaybınızın olmaması sevindirici. Köpek için üzüldüm.Malesef bu konuda bilgim yok.

Yorum

Araç taklamı attı da pert diyorlar anlamıyorum.İşinin ehli bir usta orjinal haline getirir tabii şase ne durumda bilemiyorum.Malesef kasko şirketleri böyle,kasko yaparken 100binden gösterir ki sana kasko fiyatını arttırabilsin.Araç pert oldumu taban fiyatı koyar önüne.Avukata git kasko anlaşması ile büyük bir ihtimalle avukat halleder.Kazanırız derse karşı taraftan avukatlık parasını alsın öyle konuş.

Yorum

Kusura bakma,kasko şirketine söylenirken unutmuşum.Geçmiş olsun.

Yorum

geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Kaç km de araç piyasası ne kadar ? iyi bir avukata danışın mutlaka.
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Geçmiş olsun. Airbag açtığına göre sert bi temas olmuş. Allah beterinden esirgesin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
                  Araç taklamı attı da pert diyorlar anlamıyorum.İşinin ehli bir usta orjinal haline getirir tabii şase ne durumda bilemiyorum.Malesef kasko şirketleri böyle,kasko yaparken 100binden gösterir ki sana kasko fiyatını arttırabilsin.Araç pert oldumu taban fiyatı koyar önüne.Avukata git kasko anlaşması ile büyük bir ihtimalle avukat halleder.Kazanırız derse karşı taraftan avukatlık parasını alsın öyle konuş.
                  Arabayı alırsam bu halde 28 bin öderiz dediler riske girmeye değmez bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
                    geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Kaç km de araç piyasası ne kadar ? iyi bir avukata danışın mutlaka.
                    Teşekkür ederim kardeşim araç 125 bin km de değeri 90 civarı

Yorum

Geçmiş olsun. Böyle durumlarda araç piyasa ederini ödemeleri gerekir.

İşte Sigorta şirketlerinin bu kadarcık hasarlarda bile aracı Pert'e çıkarmaları yüzünden çuvalla kasko parası ödüyoruz. Bu araç taş çatlasın 10.000 TL'ye sıfır gibi olur.

Bence aracı pert'e çıkarın sonra anlaşıp uygun bir fiyata geri alıp yaptırıp kullanın, böyle yapan çok var. (tabii size geri satarlarsa)

Yorum

Çok çok geçmiş olsun. Köpekciğe de çok üzüldüm. Allahtan size birşey olmamış. Ben 2015 te aracımı pert ettiğimde kasko şirketinin bana teklif ettiği parayı kabul etmemiştim ve iyi bir sigorta acentesinin faydasını o zaman anlamıştım. Çünkü poliçemde aracı 3 sene içinde pert edersem o günkü 0 bedelinin veya işte 0 bedeli enflasyondan dolayı çok arttıysa yine bir matematiksel hesaplama ile yinede piyasanın üstünde bir fiyat verileceği yazmaktaydı ve bunu ben bilmiyordum. Sağ olsun acente söyledi ve sigortaya bu madde ile itiraz etti. Sonuç olarak sigorta teklifini 15 bin liraya yakın arttırarak yeni teklif vermek zorunda kaldı. Tabii bu benim poliçeme özeldi. Sizde önce poliçenizi bir güzelce okuyun ve malum sitede sizin aracınıza benzer özelliklerde km'de değişeni varsa ona göre 3-5 araç bulup bunları sunun. Çünkü aslında sigortanın da yaptığı bu. Malum siteden ilanlara bakıp ortalama alıyorlar. Ama onlar en ucuzlardan gidiyor, sizin aracınızın benzerlerinden değil.
                        Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Çok geçmiş olsun
                          2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Büyük geçmiş olsun Allahım beterinden korusun

Bu tür kazalarda maalesef orjinal servis fiyatları aracı perte götürüyor ancak sizi dışarda uygun maliyete toplatabilirsiniz bu da sonuçta asigortada ağır hasarlı olarak gözükecek yarın bir gün aracınızı satmak istediğinizde bu sefer aracın ikinci el fiyatı düşecek sonuç olarak bu işler sıkıntılı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

geçmiş olsun, bir köpek kazasına göre ciddi hasar almış malesef. Arabanın haline göre 70küsür bin onarım masrafı yüksek görünse de araba fiyatlarıyla birlikte kur sebebiyle yedek parçaların da fiyatı arttı. Bir tanıdığın Astra'sına şoför kapısına motor çarptı, 20.000 TL hasar kaydı çıktı. Aracın perte çıkmasının sebebi de hasar miktarından ziyade hasar tutarı oluyor zaten.
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X