Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakıt Tüketimi 15,6 Lt Gösteriyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yakıt Tüketimi 15,6 Lt Gösteriyor

10 11 lt ler okudum heyecanladım...yani 10 11 olacaksa sıkıntı yok ancak 15 16 gibiyse sıkıntı... aracı daha yeni aldım 2.el göstergeleri falanda sıfırladım sanırım tabi çok dur kalkta yaptık zaten ortalama hızdan belli artık depo bitince kaç km gittiğime bakarım sanırım ancak oyle belli olacak...özel servisin biri hava ile ilgili bir aparat takıyomus motora %10 15 yakıt sarfiyatını düşürüyormuş 250 tl istedi benden yaptıran arkadaşlar varmı acaba?

Yorum

Yorum

vay be bende o günleri görürmüyüm acaba 8,9 lt....nasıl yaptınız yaa 180 hp mi motor...

Yorum

2011 180 hp 3000 devirde vites değişimi yaparsan,birde kalkışlarda yüklenmeyeceksin..

Yorum

Benimde ortalamam 16 falan oluyor ama bu ortalamayı yapmak için 6000-7000 devirde kullanırken oluyor büyük bir ihtimalle sizin yol güzergahınız kısa mesafee rampa yada dur kalkı çok olan bir seyiriniz oluyor bu da size araçtaki ortalamayı yükseltiyordur şehirler arası bir yola çıkın aracınızı sabitleyin 100-110 ortalamanız 7 lt olduğunu göreceksiniz ha bunları yaptım ve hala yüksek diyorsanız servise bir gidin ve kalibrasyon yapsınlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben az yaksın falan diye hesap yapmam , normal giderim , çok yüklendiğimde söylenemez devamlı kısa mesafelerde kullanıyorum ,3000 devirde vites değiştiririm 10,4lt/100km

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: boogeyman
                özel servisin biri hava ile ilgili bir aparat takıyomus motora %10 15 yakıt sarfiyatını düşürüyormuş 250 tl istedi benden yaptıran arkadaşlar varmı acaba?
                Çorum birkaç ana caddeden ve bol sayıda ara sokaktan ibaret, Çorum'da kullanılan aracın bile ortalama hızı 25-35km arası oluyor. bizimki şuan 39km'de.
                ona göre İstanbul'un uzun mesafelerini, bulvarlar, çevreyolları felan hesaba katınca şehiriçi ortalama hız 40-50 arası olmalı bence. sizin 19km ortalama hız ultra düşük

bu arada o tür aparatlara, cihazlara çok güvenmeyin derim.
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: boogeyman
                  10 11 lt ler okudum heyecanladım...yani 10 11 olacaksa sıkıntı yok ancak 15 16 gibiyse sıkıntı... aracı daha yeni aldım 2.el göstergeleri falanda sıfırladım sanırım tabi çok dur kalkta yaptık zaten ortalama hızdan belli artık depo bitince kaç km gittiğime bakarım sanırım ancak oyle belli olacak...özel servisin biri hava ile ilgili bir aparat takıyomus motora %10 15 yakıt sarfiyatını düşürüyormuş 250 tl istedi benden yaptıran arkadaşlar varmı acaba?
                  Kanaatimce para tuzağı, böyle bir şey mümkün olsa fabrikadan direk böyle çıkmazmıydı?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

6000*7000 devirlerde kullanınca ortalama 16,5 olmuştu. şimdi sakin kullanıyorum ama yine de 13lt. daha da aşağı inmiyor şehiriçi benim arabamda.

Yorum

benim aracım gün geçtikçe yakıt tüketimi düşmeye başladı. 1000km deyim ort tüketim 8.5 lt

Yorum

turbo 1.4 lerde hangi devirde ortaya çıkıyor. bilen var mı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz
                          benim aracım gün geçtikçe yakıt tüketimi düşmeye başladı. 1000km deyim ort tüketim 8.5 lt
                          1,6 180hp mi araç

Yorum

1.4 140 hp arabam. birde 18" jantlarda var

Yorum

180 hp ise baya düşük dicektim. bence o ortalama da güzel.

Yorum

inşallah daha da düşer

Yorum

İşleniyor...
                                X