Duyuru

Collapse
No announcement yet.

akü degişimi yüksek fiyat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• akü degişimi yüksek fiyat

meraba arkadaslar 2016 model1.6cdtı insignimın aküsü bitti akü zayıp koruma moduna alındı yazdıbi kere takviye yaptık calıstı bi kac saat sonra yine calısmadı şimdi takviye yapsakta calısmıyor servisi aradım sadece aküye 1175 tl para istediler ve elimizde su an yok dediler olsada almam akünün amperi kac amper ve hangi aküyü tavsiye edersiniz?

Garantisi devam ediyor mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alkantra View Post
      Garantisi devam ediyor mu?
      hayır 5 ay önce bitti arabanın garantisi 2016 ocak cıkıslı araba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozgurksk View Post

hayır 5 ay önce bitti arabanın garantisi 2016 ocak cıkıslı araba
        Devam etseydi ücretsiz değiştirirlerdi, akü konusunda bir bilgim yok ama fiyat uçuk geldi bana.

Yorum

ekleme yapayım, aracınızda start/stop var ise normal aküden farklı bir tür akü kullanmanız gerekiyor
          1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CB View Post
            ekleme yapayım, aracınızda start/stop var ise normal aküden farklı bir tür akü kullanmanız gerekiyor
            start stop yok otomatıık araba

Yorum

N11'de 400tl gibi varta var.Bi bak istersen.Amper olarak 60-72-90 takanlar var.

Yorum

Elimde inci akü nün 60 amperlik cold start ozellikli 540 cca degerinde 2 yila yakin garantisi olan akusu var. Aracimda deneme amacli kullanmıştım. Sarji tam hiçbir sorunu yok. İlgilenirseniz ozelden haberleselim. Fiyat uygun.
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
                  Elimde inci akü nün 60 amperlik cold start ozellikli 540 cca degerinde 2 yila yakin garantisi olan akusu var. Aracimda deneme amacli kullanmıştım. Sarji tam hiçbir sorunu yok. İlgilenirseniz ozelden haberleselim. Fiyat uygun.
                  cok saol ama orjinali 75 amper varta marka 60 amper kesmez gibi....

Yorum

60-72 amper gibi kavramlar aracın aküsünün depolama kapasitesini belirler. Eğer araçta kontak kapalıyken elektrikli aletler kullanıyorsanız olabildiğince yüksek olmasında fayda var. Eğer kontak kapalıyken kullanmıyorsanız, araçta ekstra ses / görüntü sistemi yoksa amper değeri önemli değildir, CCA değeri yani akünün marş sırasında verdiği akım daha önemlidir. Maalesef bunu bilen çok az kişi var.

Bu şartlarda arkadaşın aküsü f/p olarak işinize yarayabilir.

Yorum

akü dediğin kapalı kutu. kavun değil ki koklayıp alasın... peki, akü nasıl alınır? domates gibi kiloyla da satılmıyor, di mi.. akü milletinin en birinci, mühim ve hayati görevi, motoru çalıştı…

Yorum

Evet ufukkk beyin dediği gibi. 540 cca bilgisini o nedenle yazdım.
                        @Murat
                        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                        X