Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013 ve ustu 1.6 t otomatik benzinli opel insignia araci olan varmi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2013 ve ustu 1.6 t otomatik benzinli opel insignia araci olan varmi

Merhaba arkadaşlar bir sorunum var daha cozemedim ..

ikinci el arac aldim cosmo paket 1.6 t insignia benzinli 170 hp aracta turkce km~bilgi ekrani degil ..

teyp araba alirken navigasyon paketli takdirmislar acikcas8 ilk defa 4 5 yillik arac aldim ve pisman oldum cunku arabayi satan kiside aracin ilk teybi yok .

göstergeler almanca 4 5 tane servise gittim ama daha kimse cozemedi herkez arabanin ilk teyibini istiyor .. bizde bulamiyoruz.

fikrim su 2013 model opel insignia 1.6 t benzinli olan bir arkadasin araci varsa onu teybini alip bizim arabay taksak ve yazilim atsalar sonra geri versek bunuj kabul edecek kimse varmi yardımci olabilecek eger bu islem sirasinda olusabilecek herhangi bir sikintida tum masraflar bana ait olacak (gerci yapilacak islem teyp cikartilip tekrar tskilacak)

acikcasi arabayi iade etmeyi bile dusunuyorum bu sorundan dolayi aldigim yere tabi yapabilirsem cunku bir ton hukuki ve sikintili surec olacak .. yardimci olabilecek varsa simdide cok tesekkue ederim bu konu icin 2. Kez konu aciyorumn hakkinixi hrlal edin

öncelikle geçmiş olsun.
    başkasının orjinal multimedya cihazı sizin aracınızda çalışmayacaktır. kendini korumaya alacaktır. hatta cihazda kitlenecektir ve sadece fabrika tarafından açılabilecektir. eğer iade edebiliyorsanız edin derim. oldukça fazla elektronik olan araçlarımızda orjinal ekranın devre dışı bırakılmasını uygun görmüyorum, mutlaka olmadık bir anda keşke olsaydı dedirtecektir.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Acikcasi galericilerin oyununa geldik .. kimseye guvenilmeyecegini anladik tekrar .

ben bir sekilde kullanirim almanca ama benim dusuncem yarin birgun satmak istesem nasil satarım bilmiyorum .. acikcasi her türlü yolu denedim bu yol kalmıştı sadece ama diyorsunuz ki oda olmaz .. bilgilendirmeniz cok tesekkur ederim selcuk bey

Yorum

Geçmiş olsun, galericilerden araç almamak lazım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hunter View Post
          Merhaba arkadaşlar bir sorunum var daha cozemedim ..

ikinci el arac aldim cosmo paket 1.6 t insignia benzinli 170 hp aracta turkce km~bilgi ekrani degil ..

teyp araba alirken navigasyon paketli takdirmislar acikcas8 ilk defa 4 5 yillik arac aldim ve pisman oldum cunku arabayi satan kiside aracin ilk teybi yok .

göstergeler almanca 4 5 tane servise gittim ama daha kimse cozemedi herkez arabanin ilk teyibini istiyor .. bizde bulamiyoruz.

fikrim su 2013 model opel insignia 1.6 t benzinli olan bir arkadasin araci varsa onu teybini alip bizim arabay taksak ve yazilim atsalar sonra geri versek bunuj kabul edecek kimse varmi yardımci olabilecek eger bu islem sirasinda olusabilecek herhangi bir sikintida tum masraflar bana ait olacak (gerci yapilacak islem teyp cikartilip tekrar tskilacak)

acikcasi arabayi iade etmeyi bile dusunuyorum bu sorundan dolayi aldigim yere tabi yapabilirsem cunku bir ton hukuki ve sikintili surec olacak .. yardimci olabilecek varsa simdide cok tesekkue ederim bu konu icin 2. Kez konu aciyorumn hakkinixi hrlal edin
          aracına chip-tuning yaptırırsan çözüleceğini düşünüyorum.Yine de iyi anlayanlar yorum yapsa iyi olur.

Yorum

Op com ile gösterge ayarlarından dil seçimi menüsünü açıp sinyal kolundaki düğmeleri kullanarak dili Türkçe yapmanız sorunu çözecektir. Orjinal cd400 de diş ayarı yoktu yanlış hatırlamadıysam
            1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
            2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
            3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
            4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
            5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
            6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Arabanın sistemi CD400 değil, Intellilink var.
              Bence de opcom çözer ama yapamama ihtimalleri de var.
              InsigniaTEAM

Yorum

Herkeze cok tesekkue ederim bilgilendirme icin tuningcilere sordum 5 tane buyuk firmaya yapamiyorlar servise gidip soyleyecgim diger onerilerinizi

Yorum

İşleniyor...
                X