Araçta bazen arka koltukta oturan biri olmadığı halde orta koltuk için kemer uyarı ışığı yanıyor ve sinyal sesi de geliyor. Durduk yere araç hareket halinde bunu birden yapmaya başlayınca insan ürküyor haliyle. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Bunun sensörü vardır illaki. Nerdedir nasıl müdahale edilebilir? Veya iptal etme imkanımız var mıdır uyarıyı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arka koltuk kemer uyarı hatası
Collapse
X
-
arka koltuk için sinyal sesini hatırlamıyorum görseli var ama. dikkat etmedim sanırım. mutlaka bir soketi falan vardır, ön koltuk altlarında falan. bilen biri çıkar. ya da sadece ortaya oturunca mı çalıyor acaba ? daha önce hiç dikkat etmedim açıkçası.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
-
Arkada ki kemer uyarıları benim arabamda sadece arkada oturan kişi eğer kemer taktıysa ve daha sonra hareket halindeyken çıkartıysa ötmeye başlıyor onun haricinde takmadığı sürece otursun oturmasın farketmiyor.Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mert1411 View PostArkada ki kemer uyarıları benim arabamda sadece arkada oturan kişi eğer kemer taktıysa ve daha sonra hareket halindeyken çıkartıysa ötmeye başlıyor onun haricinde takmadığı sürece otursun oturmasın farketmiyor.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostAraçta bazen arka koltukta oturan biri olmadığı halde orta koltuk için kemer uyarı ışığı yanıyor ve sinyal sesi de geliyor. Durduk yere araç hareket halinde bunu birden yapmaya başlayınca insan ürküyor haliyle. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Bunun sensörü vardır illaki. Nerdedir nasıl müdahale edilebilir? Veya iptal etme imkanımız var mıdır uyarıyı?Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof
Yorum
-
Arka koltuğun oturulan yerin diz kısmının altına gelen yerden kaldırın koltuğu çıkarın.koltuğun altında kemer ikaz soketleri var.soketleri söküp takın.belki düzelir.
arkadaşın insignia da aynı sorun oluştu.soketleri söküp spreyle temizletdik 2 gündür uyarı vermiyor.ancak arkadaşın araç arka stoptan bagaja su almıştı.o su arka ayak basma yerlerine kadar inmiş ve arka koltuk altında nem yapmıştı.siz de daha önce böyle bir sorun yaşadıysanız kaynağı bu da olabilir.
Yorum
Yorum