Duyuru

Collapse
No announcement yet.

opel insignia 1.6 t benzinli bilgi ekrani sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• opel insignia 1.6 t benzinli bilgi ekrani sorunu

Merhaba arkadaslar bu forumu kuran arkadaşlar ıcın öncelikle cok teşekkür ederim çok yararli bir site olmus...

2013 model insignia cosmo aldim otomatik arac bilgi ekrani almanca (km yazan kisim)ve hic birsl sekilde değiştiremedim

aracin bilgi ekranini ayarlar kismina ulasamiyorum zira sol sinyal yada sag sinyal lambasina baktim kitapciktaki gibi bir ayar dugmesi mevcut degil .. teybin digrr bir ifade ile radyonun eglence paketinin bulundugu konsolda bulunan ayarlar kismina baktim dil değiştirme var fakat bunun bilgi ekran kismiyla alakasi yok bu konuda yardimci olabilecek varmi Nasil cevirebiliriz dili...

Merhaba,

Aracınızdaki multimedia cihazı sonradan takılma ve türkçe dil desteği olmayan bir ürünse malesef araç üzerinden dilini değiştirme imkanınız yok. Eski orjinal teybini tekrar takıp, ayarlardan dili türkçeye çevirip multimedia sisteminizin yeniden montajlanması gerekiyor. Bu işlem yapıldıktan sonra birdaha teyp üzerinden dil bölümüne girmemekte fayda var. Dil yeniden ingilizce olur ve yeniden bu işlemi tekrar ermeniz gerekir.

Yorum

Merhaba hocam teyp dilinde turkce .. oluyor ama multimedia cihazı nereden buluruz bilmiyorim sorun buyuk cunku araci 2.el aldim ben nasil cozerim bilmiyorum teypde turkce bilgi ekraninda almanca ..

Yorum

Levent,Gökhan abin.Hoş geldin.Servis yazılım ile çözer.Takma kafana.

Yorum

Gökhan abi sagolasin ..bakalim bir opel servisi cozemedi yarin bir baskasi cozer insallah randevum mevcut hayirlisi .. kafama takildi abi

Yorum

Merhaba arkadaşlar sorunumu cozdum .. bilginize baska bir teyp taktik bu isleri anlayan opel servislerinin bilgi ve danismanlik aldığı birini buldum yardimci oldu 5 di ya hallettik

Yorum

Merhaba arkadaşım bende geçen sene 2015 insignia cosmo aldım önceki sahibi multimedya taktırdıgı için dili Almanca olmuş hiç bı şekilde Türkçe olmuyor Opel servisi de çözemedi rica etsem ayrıntılı olarak anlata bilirmisiniz bende ona göre usta araştırcam teşekkürler

Yorum

kusura bakmayın yenı gırebıldım foruma kac aydan sonra ... sıfre kullanıcı adı sorununumda .. bır tane orjınal ekran (teyp) bulmanız lazım aynı orjınal model gerkelı onu takıp menuden turkceye cevırebılıyorsunuz .. ıstanbulda ben yapdırdım bılgınıze.

Yorum

İşleniyor...
                X