Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia radyo ac/kapa sorunsalı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia radyo ac/kapa sorunsalı

Iyi aksamlar arkadaslar..araniza hatay'dan katiliyorum..sorunumu bu baslik altinda belirtmeden once forumda ve nette bir cok kez aramama ragmen malesef bulamadim..varsada farkli bir baslik altindadir diye dusunuyorum..simdi benim tam olarak sorunum sudur; bu sabah aracimi oto yikamaya verdim sorun yoktu tabi verene kadar. Aracimi yikamadan aldiktan sonra farketttim ki arabayi calistirinca radyo calismiyor. Elle calistiriyorum..arabayi sonduruncede radyo kapanmiyor. Yalniz soyle birsey daha fark ettim..gece yolculuk yaptigimda on gogus ve on ekran isiklari gozumu aldigindan o ayari ben en dusuge indiriyordum.gogus ve ekran isiklari kisik oluyordu. Ama bu olaydan sonra isigi yukseltiyorum gogus isigi sabit ekran kisiliyor veya aciliyor. Configte en altta arac ayarlarina sekmesinede giremiyorum..yalnizca kontak acikken ayarlanir yaziyor. Ama araba calisir vaziyette..ne yaptiysam halledemedim..yardim edebilecek birileri varmidir rica etsem.

Kutup başını söküp takar mısınız.
    Birde kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız memnun oluruz
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
      Kutup başını söküp takar mısınız.
      Birde kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız memnun oluruz
      Kutup basi dediginiz akünün ustundeki kablolar degil mi? Cok anlamiyorumda yazayim hemen orayada bilmedigim icin kusuruma bakmayin..

Yorum

Aynen akünün + kutbunu bir söküp 3-5 dk bekleyin ardından geri takın. Bu yöntem yıllardır birçok elektronik aksaklığı gideriyor Bir nevi windowsu resetlemek gibi
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
          Aynen akünün + kutbunu bir söküp 3-5 dk bekleyin ardından geri takın. Bu yöntem yıllardır birçok elektronik aksaklığı gideriyor Bir nevi windowsu resetlemek gibi
          Yarin deneyecem bakalim..anlamadim ki nasil becerdiler bu işi yikamacilar..ilginc gercekten yapmak istesek yapamayiz oyle birsey

Yorum

Evet..çağrı arkadaşın dediği gibi akü kablolarını söküp birkaç dakika bekledikten sonra geri taktığımda herşey tekrar düzene girdi.
            Bir bilgilendirmede şöyle yapayım birgün yolu düşen olur belki aynı sorunu yaşayan bu konuya denk gelirse, bu uygulamayı yapip düzelttik radyo code istemedi araç. Kafanız rahat şekilde uygulayabilirsiniz. Tekrar teşekkür ederim ilginize.

Yorum

İşleniyor...
            X