Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Göstergeler çalışmıyor airbag arızası esp ışığı radyo hiçbiri çalışmıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Göstergeler çalışmıyor airbag arızası esp ışığı radyo hiçbiri çalışmıyor

Merhabalar ben Mustafa Bursa’dan selam herkese. Araçta göstergeler çalışmıyor. Ve uç farklı uyarı veriyor Fotoğraflardaki gibi. Anahtar takılı olmasa bile göstergeler kendiliğinden yanıp sönüyor. Sinyaller dörtlüler radyo hiçbir şey çalışmıyor. Bir kere gittim arızayı sildiler sadece airbag arızası vardı ama şimdi bu arızalarda çıktı. Dağa inçe basına gelen var mi?

2011 2.0CDTİ OTM İNSİGNİA
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.

Araç hareket halindeyken de ayni şekilde
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Yorum

Servis hangi arıza kodlarını verdiğini söylemedi mi?
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
        Servis hangi arıza kodlarını verdiğini söylemedi mi?
        Serviste yaptırmamıştım her zaman götürdüğüm ustaya götürdüm. Aracı 118binde aldım 125binde suan iki kere bu tarz hata verdi acaba sorun aracın beyninde olabilir mi? Park sensörleri usb hiçbir şey çalışmıyor sanki arabada elektrik yok gibi.

Yorum

Beyinden önce elektrik tesisatı kontrol edilmeli. Akü, sigortalar, kablolar vs.

Yorum

Muhtemelen akü zayıflığındandır. Stabilize kontrol sistemi içinde lastik sensörlerini kontrol ettirmende fayda var.
            • Insignia 1.6 T 170Hp Cosmo+Still Paket
            • Antara 2.0 CDTI 150Hp Cosmo

Yorum

Arabayı bugün bıraktım, büyük ihtimal akudendir dedi. 6 tane elektronik hata çıktı bilgisayarda. Teslim aldıktan sonra sebebini yazarım. Çok teşekkür ederim herkese.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: saritabak View Post
                Merhabalar ben Mustafa Bursa’dan selam herkese. Araçta göstergeler çalışmıyor. Ve uç farklı uyarı veriyor Fotoğraflardaki gibi. Anahtar takılı olmasa bile göstergeler kendiliğinden yanıp sönüyor. Sinyaller dörtlüler radyo hiçbir şey çalışmıyor. Bir kere gittim arızayı sildiler sadece airbag arızası vardı ama şimdi bu arızalarda çıktı. Dağa inçe basına gelen var mi?

2011 2.0CDTİ OTM İNSİGNİA
                Araci bugün teslim aldım. Sonradan taktırılan geri görüş kamerası kıs devreye sebep olup elektronik aksamları kontrol eden anakartın yanmasına sebep olmuş. Akü ve anakart değişti toplam masraf işçilik dahil 2400 lira.

Yorum

Araci bugün teslim aldım. Sonradan taktırılan geri görüş kamerası kıs devreye sebep olup elektronik aksamları kontrol eden anakartın yanmasına sebep olmuş. Akü ve anakart değişti toplam masraf işçilik dahil 2400 lira.
                  ilginç gerçekten. geçmiş olsun. kamera montajını siz mi yaptınız nasıl yaptınız ? nereden elektrik aldınız ? araya sigorta koyulmamış mıydı ? detayları bilmek isteriz.
                  1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                  Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Çok geçmiş olsun. Aküden diye tahmin ediyorduk. Anakart işlemi kötü olmuş.
                    • Insignia 1.6 T 170Hp Cosmo+Still Paket
                    • Antara 2.0 CDTI 150Hp Cosmo

Yorum

Geçmiş olsun
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post

ilginç gerçekten. geçmiş olsun. kamera montajını siz mi yaptınız nasıl yaptınız ? nereden elektrik aldınız ? araya sigorta koyulmamış mıydı ? detayları bilmek isteriz.
                        Herkese teşekkür ederim sağolun. Aracı 4 ay önce aldım aldığımda kamera vardı o yüzden bilemiyorum. Sıkıntılar bir ay önce başladı. Önce airbag uyarısı verdi, daha sonra servis hırsızlık uyarısı en son olarak göstergeler ve diğer tüm elektronik aksamlar, araç anahtarı da dahil gitti. Elektronik araçların dezavantajı maalesef. Buna da şükür Allah daha beterinden saklasın.

Yorum

İşleniyor...
                        X