Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia marş almıyor ACİL!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia marş almıyor ACİL!

Merhabalar, şuan edremitte şelale kenarındayız, 2017 makyajlı kasa opel insignia kullanıyoruz. Uzun yoldan geliyoruz.

Araç start stopa basıldığında marş motorunu çalıştırıyor ama ateşlemeye geçemeden tık yapıp kalıyor. Bu esnada araç çalışmazken çalışır konumda gibi algılıyor (yani start stop tuşu yeşil renkte).

Kutup başını söküp aracı resetledik problem devam ediyor.

Lütfen acil yardım edin

Geçmiş olsun. Bana akü sorunu gibi geldi.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Öncelikle hoşgeldiniz ve geçmiş olsun
      bunun bir çok sebebi olabilir Kara Murat dediği gibi akü ve marş motorunda sorun olabilir
      ​​​​​​​aslinda aracınız yeni bu tür sorunlar için erken bir zaman Opel yol yardımı arayın garantisi bitmemiştir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Muhtemelen probleminiz giderilmiştir ama ben aynı problemi yaşayan kardeşlerimiz için kısa bir iki cümle kurmak istiyorum çünkü benim de başıma geldi. 2016 cdti elite. Ekranda akü düşük filan yazmıyor, ama her start yaptığımda tık tık tık sesi, akabinde ekranda birçok hata, sürekli yok şu sistem arızası, yok bu sistem arızası. O kadar saçma sapan hatalar veriyorki insanın aklıda "bu arabada elekronik ne kadar sistem varsa yandı bitti kül oldu" fikrini oluşturuyor. Araba radyo ve usb' den şarkı filan çalma çalışıyor. Camlar bir açılıyor, bir yarıda kalıyor. Bir iki start denemesinden sonra fren de şişti ve artık basılamaz hale geldi. Sebep gece bir süre araba park halinde iken farların açık unutulması ve akünün bitmesi. Bir akrabamın arabasından takviye yapınca çalıştı ve br yarım saat durmadan çalıştırdım ve çok şükür üzerinden bir ay geçti ve de herhangi bir sıkıntı yok.
        Kazasız belasız sürüşler ve tekrar geçmiş olmasını diliyorum.

Yorum

merhaba,
          2016 1.6 dizel otomatik cosmo kullanıcısıyım.

aracım geçen hafta tatil sırasında 3 gün konakladığımız mekanın otoparkında bekledikten sonra çalışmadı, belirtiler aküsünün bitmiş olduğunu gösteriyordu.(marş motorunda ilginç sesler, göstergede sıradışı sinyal ve uyarılar veriyordu)
          25.08 tarihindeki dönüş yolculuğu için kendi imkanlarımızla aküye takviye yaparak aracı çalıştırdık, seyaht sırsında kısa molalarda bir sorun olmadı. ve eve aynı gün ulaştık ve otoparka bıraktık. (22:00)
          26.08 tarihinde 14:00 civarı aracı tekrar sorunsuz çalıştırdm dolaştım ve 17:00 civarı otoparka bıraktım.(aracı otoparka bıraktıktan sonra, tüm ışık ve sinyallerinin söndüğünden emin olduktan sonra yanından ayrıldım)
          (27.08)Bugün sabah aracı tekrar çalıştırmak istediğimzide aynı belirtileri verdi, ilk denemede çalışmadı, biraz bekleyince ikinci denemede çalıştı.İşyeri otoparkına bıraktık(09:00), 14:55 de marş bastık çalıştı ve eve sorunsuz geldi. anladığım kadarı ile belirli bir süre bekleyince akü kendini deşarj ediyor.Aracın garantisi devam ediyor

Nasıl bir yol izlemem gerekiyor, Böyle durum ile karşılaşan var mı?

2 yıl içinde akünün bu hale gelmesi normal mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vdevir View Post
            merhaba,
            2016 1.6 dizel otomatik cosmo kullanıcısıyım.

aracım geçen hafta tatil sırasında 3 gün konakladığımız mekanın otoparkında bekledikten sonra çalışmadı, belirtiler aküsünün bitmiş olduğunu gösteriyordu.(marş motorunda ilginç sesler, göstergede sıradışı sinyal ve uyarılar veriyordu)
            25.08 tarihindeki dönüş yolculuğu için kendi imkanlarımızla aküye takviye yaparak aracı çalıştırdık, seyaht sırsında kısa molalarda bir sorun olmadı. ve eve aynı gün ulaştık ve otoparka bıraktık. (22:00)
            26.08 tarihinde 14:00 civarı aracı tekrar sorunsuz çalıştırdm dolaştım ve 17:00 civarı otoparka bıraktım.(aracı otoparka bıraktıktan sonra, tüm ışık ve sinyallerinin söndüğünden emin olduktan sonra yanından ayrıldım)
            (27.08)Bugün sabah aracı tekrar çalıştırmak istediğimzide aynı belirtileri verdi, ilk denemede çalışmadı, biraz bekleyince ikinci denemede çalıştı.İşyeri otoparkına bıraktık(09:00), 14:55 de marş bastık çalıştı ve eve sorunsuz geldi. anladığım kadarı ile belirli bir süre bekleyince akü kendini deşarj ediyor.Aracın garantisi devam ediyor

Nasıl bir yol izlemem gerekiyor, Böyle durum ile karşılaşan var mı?

2 yıl içinde akünün bu hale gelmesi normal mi?
            Akü herhangi bir nedenle boşalmışsa ve takviye edilirken doğru adımlar izlenmemişse bu başa gelebilir. Garantiniz devam ettiği için servise gidin ve akünüzün seviyesini ölçtürün, yeterli değilse garantiden ücretsiz değiştirebilirsiniz.

Yorum

teşekkürederim

Yorum

İşleniyor...
              X