Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç yakıt tüketimi abartıldığı kadar değilmiş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç yakıt tüketimi abartıldığı kadar değilmiş

herkese selamlar bayramdan önce aracımda lpg sorunu vardı , 3 kez konya ademler otogaz servisine gitmeme rağmen para çekmekten başka bir şey yapmadılar , hangi lpg servisine gittiysem konya'da hepsi kiti komple sökelim yenisini takalım diye çözüm sunnmaya çalıştı bende baktım bunlar beni yolacaklar , landirenzo lpg kitimin regülatöründe sorun olduğunu süşünerekten komple söktüm temizledim geri kapattım ve bayram için konya , kayseri , sivas , malatya , elazığ güzergahını takip eden yaklaşık 1300 km lik yolculuğuma başladım , lpg kiti inanın tık bile demedi Allaha şükür , gözüm hep arıza lambasının yanmasındaydı ancak yanmadı . ve yakıt tüketimi inanılmaz iyi , benzin için ortalama yakıt tüketimi 8.8 litreyi gösteriyor , klima sonuna kadar açık , ortalama hız 130 km/h civarlarında lpgde 30 kuruş yakıt tüketimi var , aşırı basarsanız 35 kuruş yakıyor ,180 beygirlik bir aracın bu değerlerde yakıt tüketimi bana kalırsa muazzam ötesi. Önceki aracım passat 2004 B5.5 102 beygir idi uzun yolda yolda yalıt tüketimi ortalama 35 kuruş civarıydı ki araç gitmiyordu , çok sevindim bu değerleri gördüğüme . . .herkese hayırlı bayramlar
    2004 passat B5.4 1.6 +Lpg 102 Hp gümüş gri
    2010 insignia 1.6T Cosmo Beyaz 170 Hp

Yüksek Makine Mühendisi
    Tübitak Proje Asistanı
    Havacılık ve Uzay Mühendisliği Y.L
    PIC +Arm gömülü sistem tasarım uzmanı
    Havacılık Tutkunu
    RC model uçak tutkunu

Yakıt tüketimini Litre bazında konuşmak daha doğrudur.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
    X