Hayırlı bayramlar herkese, aracım 2017 model insignia 1.6 cdti,bugün şehirlerarası yolculuk yapmaktayken 130 km hızda yokuş çıkıyordum, bir anda motor bıraktı kendini ve arıza lambası yandı, bundan sonra araç gaz yememeye başladı, turbo devreye giremediği için vites geçişlerinde sorun oldu, bende manuel vites atmak zorunda kaldım, vites D konumundayken araç 2000 deviri geçmiyor, dip gaz yaptıgımda ise vites kücültüyor ve hızlanmıyor yine, karaduman atma sorunu yok, servisler kapalı bayram dolayısıyla, sorunum nedir bilen var ise yardımcı olursa sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çekiş düşmesi ve motor arıza lambası
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: serkankara06 View PostHayırlı bayramlar herkese, aracım 2017 model insignia 1.6 cdti,bugün şehirlerarası yolculuk yapmaktayken 130 km hızda yokuş çıkıyordum, bir anda motor bıraktı kendini ve arıza lambası yandı, bundan sonra araç gaz yememeye başladı, turbo devreye giremediği için vites geçişlerinde sorun oldu, bende manuel vites atmak zorunda kaldım, vites D konumundayken araç 2000 deviri geçmiyor, dip gaz yaptıgımda ise vites kücültüyor ve hızlanmıyor yine, karaduman atma sorunu yok, servisler kapalı bayram dolayısıyla, sorunum nedir bilen var ise yardımcı olursa sevinirim
Yorum
Yorum