Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç çekmiyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç çekmiyor

2.0 benzinli turbo otomatik. Araçta yaklaşık 1 aydır çekiş düşüklüğü yaşıyorum. Bilen, yaşayan birisi varsa anlatsın yoksa servisin değiştirmediği yeri kalmayacak.

normal gaza basıldığında yükü çekemediği için düşük viteste turbo destekli toparlamaya çalışıyor.

servis: emme ventili, egzost ventili be turbo hortumunu değiştirdi. Şimdi daha beter!!!

Öncelikle geçmiş olsun. Sökülen parçalardan sonra daha kötü olmamıştır. Olacağı vardı oldu diyelim. Bu servis opel servisi mi? Aracı bilgisayara bağlayıp baktırdınız mı? Arıza kodu var mı? Arizayla ilgili daha detaylı bilgi verirseniz yardım yelpazesi genişleyecektir.
    Çekiş düşüklüğü olduğunda tekleme oluyor mu? Genelde bu tarz olaylarda ateşleme sisteminde sorun oluyor ve buji/bobin değişimiyle sorun düzeliyor.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Bursa neskar servisi. Tekleme değil ancak araç normalde ilk kalkıştam itibaren çok seri hızlanır ve devam ederdi, şimdi ise düşük viteste zorlanarak bağırarak üst vitese geçebiliyor.

Hala nefemini çözebilmiş değilim, nereye bakacağımızı da bilemiyorum

Yorum

45 gün oldu. Servis yapamıyormuş.

Atacı yeni gine ye götürcem, belki orda anlayan çıkar.!!!

Yorum

Turbo hortumu hariç diğerlerinin değişimini ilk defa duydum. Başka servise de göstermenizde fayda var.
          InsigniaTEAM

Yorum

geçmişte benim aracımda buna benzer birşey olmuştu servis bütün kontrollerini yapmıştı sorun yok diyordu bende tam aksine hızlanmasının yavaş olduğunu sürekli bindiğim araç bir anda hantanllaştı sonuç olarak servis sorunu ellerindeki cihazla bulamadı ve klasik yöntem olan Akü kutup başını söküp taktık ve sorun çözülmüştü bir sensör bilgisi hafızada kalmış ve aracı hantallaştırmıştı benim araç bakıma girdikten sonra böyle bir sorun yaşamıştı

Sizde bir deneyin belki işe yarayabilir sizdede .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
              geçmişte benim aracımda buna benzer birşey olmuştu servis bütün kontrollerini yapmıştı sorun yok diyordu bende tam aksine hızlanmasının yavaş olduğunu sürekli bindiğim araç bir anda hantanllaştı sonuç olarak servis sorunu ellerindeki cihazla bulamadı ve klasik yöntem olan Akü kutup başını söküp taktık ve sorun çözülmüştü bir sensör bilgisi hafızada kalmış ve aracı hantallaştırmıştı benim araç bakıma girdikten sonra böyle bir sorun yaşamıştı

Sizde bir deneyin belki işe yarayabilir sizdede .
              Bugün servisten aldım. Şu an için düzelmiş görümüyor.
              nedenini lpg için alınan elektriğin beyne giden hattan alınmış olması dendi.
              kullanıp göreceğiz bakalım.

Kazasız yolculuklar..

Yorum

İşleniyor...
              X