Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.6t elite joystick tesisat yardim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 1.6t elite joystick tesisat yardim

Merhaba ,

Sahibi olduğum 2011 1.6T Elite ve jostick paket olan aracım için dvd800 teyp satın aldım . Fabrika çıkışı cd400 ile geldiği için mevcut tesisat ile dvd800 çalışmıyor .

Çözüm için tesisat numarasına ihtiyacım var ( parça koduna ) . Bu konuda 2009-2012 yılları arasında Elite paket olup dvd800 fabrika çıkışı olan bir aracın şasi numarasına ihtiyacımız var ( sipariş ekranında doğru parça kodunu bulup sipariş verebilmek için )

Bu konuda desteklerinizi rica edeceğim .

Not : Sahibinden.com üzerinden birini buldum lakin yardımcı olmadı
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.

Merhabalar, öncelikle aracınız elite paket değil ki bu seride böyle bir donanım paketi de yok zaten. Aracınız edition elegance gibi duruyor. Forumda konusu geçmişti diye ahtırlıyorum ama dvd800 ile standart cd400 ün teknik özellikleri ve tesisat özellikleri farklı. Sök tak ile çalışacağını zannetmiyorum. Ayrıca yazılım edinmeniz gerekebilir.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

ratip 'in de dediği gibi aracınız Edition Elegane donanım paketine sahip. Ekstra bir opsiyonda yok gibi. Joystick paket diye bir şey zaten yok. Sonradan takılan orjinal parça ile yapılan bir işlem. DVD800 yerine daha güncel ve işlevsel Android tabanlı cihazları seçmeniz daha faydalı olacaktır. Çalışacağını zannetmiyorum.

Yorum

Arkadaşların dediği gibi kablo tesisatı farklı

Son düzenleme: FacomX; 20.08.2018, 09:07.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
        X