Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhabalar

Günaydın arkadaşlar aracım 1.6 180 bg cosmo araçla seyir halindeyken 2. vites ve 3. viteste giderken koltuğa yapıştıryordu basınca 2 gündür deniyorum basıyorum fakat çekmiyor araç böyle bir problemle karşılaşan varmı ? Önerileriniz nedir.

Orjinal yazı sahibi: Nusret41 View Post
    Günaydın arkadaşlar aracım 1.6 180 bg cosmo araçla seyir halindeyken 2. vites ve 3. viteste giderken koltuğa yapıştıryordu basınca 2 gündür deniyorum basıyorum fakat çekmiyor araç böyle bir problemle karşılaşan varmı ? Önerileriniz nedir.
    Nusret41 bey öncelikle kendinizi tanışma bölümünde tanıtmanızı rica ederiz.

Önceki açmış olduğunuz konularda buna benzer sorunları dile getirmiştiniz ve diğer üyelerimiz cevap vermişti. Bildiğim kadarıyla aracınız LPG liydi ve gaz yememe/ sıkışma sıkıntısı vardı.
    Bilgi kirliliği olamaması açısından sürekli aynı sorun hakkında farklı konular açmazsanız daha iyi olur.
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Gaz kesme ayrı bi problem hocam dediğiniz gibi benzinde kullandım bir süre o gaz kesmeyi kesti düzeldi fakat gaz da yapıyor bazen o ayrı bir konu bu açtığım problem 2. 3. Viteste çekişten kafa sağ sol yapıyordu şu an yapmıyor 2 gündür gözlemliyorum çekiş düşük yani ışıklarda kalkış yaptım 2. 3. Vitese attığımda pati yapıyormuş gibi yaptı hızlanmadı araba ve bi balata kokusu gibi bi koku geldi onun için konu açtım.

Yorum

Nusret41 bey, araç LPG li olduğu için muhtemelen aynı şekilde gaz ile ilgili problem olduğunu düşünüyorum. 180'lik insignialar LPG konusunda hassas araçlardır, LPG ile çok sıkıştırmaya gelmez. Ani gazlamalarda araç fakir karışımda kalabilir, LPG tesisatınızda bir problem yok ise bunu da çözmenin en iyi yollarından biri işin ehli birine AFR ayarı yaptırmanız. sitede AFR ayarı ile bir çok konu var aşağıdaki linki incelemenizi tavsiye ederim.

2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Anladım üstat ama benzine aldığımdada aynı sıkıntı var

Yorum

hoşgeldiniz. koku aldıktan sonra baskı balatalarınıza baktırdınız mı? bir de lpg regulatörünü kontrol ettirir misiniz ?
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
            X